Küstah sözler: 23 Haziran’da CHP’ye oy verirseniz....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu her defasında HDP ile yaptıkları ittifakı inkar etmeye devam etse de HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli yine yaptığı açıklamalarla CHP'ye göz kırptı.

Küstah sözler: 23 Haziran’da CHP’ye oy verirseniz....
Küstah sözler: 23 Haziran’da CHP’ye oy verirseniz....
GİRİŞ 15.05.2019 08:07 GÜNCELLEME 15.05.2019 08:07
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

CHP, HDP'den aldığı desteği her ne kadar gizlemeye çalışıyor olsa da her geçen gün yeni kanıtlar gün yüzüne çıkıyor. Bu kanıtlara ve HDP tarafından yapılan skandal açıklamalara rağmen CHP'den kimse, "Sizin desteğinize ihtiyacımız yok' diyemiyor.

CHP'YE OY VERİRSENİZ İMRALI YOLU AÇILIR

CHP yönetiminin bu sessizliği ise nasıl bir oyun kurulduğunu gösteriyor. 31 Mart seçimlerinde defalarda CHP'nin adayını desteklerini söyleyen HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, açıklamalar yaparak bu desteğe devam ediyor.23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi ile ilgili Sezai Temelli küstah açıklamalarda bulundu.HDP'nin ve Kandil'in sözcüsü Temelli, "23 Haziran'da CHP'ye oy verirseniz, İmralı'nın yolu açılır." dedi.

DAHA ÖNCE DE OY VERİLMESİNİ İŞARET ETMİŞTİ

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, 31 Mart yerel seçimlerinden önce Hakkari'deki mitingde yaptığı konuşmada partisinin aday çıkarmadığı yerler için ittifaklarına oy verilmesini işaret etmişti. Temelli dile getirilmemeye dikkat edilen ittifak partileri sayesinde kayyumlardan kurtulacaklarını söylemişti.

YORUMLAR 63
  • m. Ali Efendiler 4 yıl önce Şikayet Et
    Göz kırmpma değil, KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURAN BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE KARŞI VESAYETİN GÖNÜLLÜ KÖLELERİNİN gönül birliktelikleri var, KURGULU MİSYONLARI GEREĞİ... ŞAHİT OLDUĞUMUZ DAYANİŞMALARI FARKLILIKLARINDAN MI KAYNAKLANIYOR?..
    Cevapla
  • Karslı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadilden teror köpekleri chp oyunuzu verin diyor Burdaki bazı teror yanlısı pisliller chp oy verin diyor. Bazı geri zekalı sanatcılar chp oy vercegiz diyor . Chp verilen oy sehitlerimize atılan kursundur.
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu oluşum insan mıdır???
    Cevapla
  • Şerif Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Biri şuna çüş desin
    Cevapla
  • samed 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey vatansever savcılar bu adama Hapishane yolu ne zaman açılacak. .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!