Erdoğan imzaladı! Resmen kuruldu

Millete ve devlete hizmeti geçmiş, bilgi ve birikim sahibi kişilerin bu kazanımlarından istifade edilebilmesi amacıyla "Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu" oluşturuldu.

Erdoğan imzaladı! Resmen kuruldu
Erdoğan imzaladı! Resmen kuruldu
GİRİŞ 15.05.2019 09:08 GÜNCELLEME 15.05.2019 09:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile millete ve devlete hizmeti geçmiş, bilgi ve birikim sahibi kişilerin bu kazanımlarından istifade edilebilmesi amacıyla "Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu" oluşturuldu.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararname ile millete ve devlete hizmeti geçmiş, bilgi ve birikim sahibi kişilerin bu kazanımlarından istifade edilebilmesi amacıyla Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulunun oluşturulması kararlaştırıldı. 

 

 

Buna göre, kurul üyeleri Cumhurbaşkanı tarafından belirlenecek. 

Ayrıca kurulun çalışma usul ve esasları ile kurul üyelerine yapılabilecek ödemelerin de Cumhurbaşkanınca belirlenmesi kararı verildi.

YORUMLAR 1
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK DOĞRU BİR UYGULAMA: Onların işleri aralarında istişare iledir. ŞURA38 İş konusunda onlarla istişare et. ALİİMRAN159 LAKİN YANLIŞ YAPILIRSA ki ÖYLE Şu hâlde, siz de insanlardan korkmayın, benden korkun ve âyetlerimi az bir karşılığa değişmeyin. Allah’ın indirdiği ile hükmetmeyenler kâfirlerin ta kendileridir. MAİDE44
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Algıları ellerinde patladı! Karadağlı'nın işaret ettiği o çürük bina belediyenin çıktı
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek