CHP adayı İmamoğlu'na vatandaşlardan sert tepki!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. İmamoğlu'nun açıklamalarına vatandaşlar sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 21.05.2019 01:11 GÜNCELLEME 21.05.2019 09:49
Bu Habere 173 Yorum Yapılmış

Ahmet Hakan, Yunan gazetesinin İstanbul seçimleriyle ilgili attığı manşeti ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun çarpıtılan sözlerini sorunca sert tartışmalara neden oldu. İmamoğlu, soruya cevap veremeyince 'Bu konuyu kapatalım, başka soruya geçelim' diyerek geçiştirmeye çalıştı.

Göksu'dan İmamoğlu'na sert cevap!

İmamoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya hakaretlerinin ardından sosyal medyada #TevfikGöksuAdamdır  etiketiyle destek mesajları yağdı. Vatandaşlar sosyal medyada CHP adayına sert tepki gösterdi. 

 

 

İŞTE O TEPKİLERDEN BAZILARI

 

 

 

YORUMLAR 173
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    önce çaldı şimdi de sıvıyor
    Cevapla
  • Tümgeneral 4 yıl önce Şikayet Et
    İmamın oğlu. Pensilvanya'lı imamın.
    Cevapla
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    IMAMOGLU denilen zatin adamligi, MEHMET TEVFIK GÖKSUNUN ADAMLIGININ ZEKATI kadar bile ETMEZ. Tesekkürler Ahmet Hakan ne mal oldugunu ortaya cikardin, YUNANLARA cevap veremeyen herif TEVFIK BEYE saldiriyor.
    Cevapla
  • EBRAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey İmamoğlu karamanının koyunu sonra çıkar oyunu demek buymuş seçim gezilerinde o sahte gülüçükler ne kadar çabuk ortaya çıktı.Ahmet Hakan neden sönük kaldı ,gerçekler bunlar sende yalan diye biliyorsan söyle demesi gerekir. Ahmet Hakan bir programda maskesini düşürdü tebrik ederi.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimin ne olduğu ortada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak
İBAN kiralamaya ağır cezalar geliyor! Maliye geniş çaplı çalışma başlattı