Dağ'dan Kaftancıoğlu'na domuz göndermesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, isim vermeden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na "domuz" göndermesinde bulundu.

Dağ'dan Kaftancıoğlu'na domuz göndermesi
Dağ'dan Kaftancıoğlu'na domuz göndermesi
GİRİŞ 22.05.2019 14:04 GÜNCELLEME 22.05.2019 14:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği "Gönül Dostları İftar Programı"nda yaptığı konuşmada, iftar sırasında bir masa etrafında statüleri farklı olan insanların bir araya gelmesinin Allah'ın bir lütfu olduğunu söyleyerek, böyle bir durumun dünyanın hiçbir yerinde olmadığını dile getirdi. 

İstanbul'da yenilenecek büyükşehir başkanlığı seçimlerine de değinen AK Partili Dağ, Kaftancıoğlu'nun eşinin domuz eti yediğine dair görüntülere göndermede bulunmayı da ihmal etmedi. 

DOMUZ SOFRASI GÖNDERMESİ

23 Haziran'da yapılacak seçimde İstanbul'un maneviyatına uygun bir belediye başkanın seçileceğine inandığını söyleyen Dağ, "Tarih boyunca önemi ve manevi iklimi belli olan bu şehre, dokusuna uygun bir belediye başkanı ve ekibiyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Domuz etinden mutluluk duyan değil iftar merasimlerinden mutluluk duyan bir ekiple yeni dönemde yeni süreci yürütme imkanı bulacağız. Bunun için çok çalışıyoruz. " diye konuştu.

Programa Dağ'ın yanı sıra, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Mülkiye Başmüfettişi İrfan Balkanlıoğlu, eski AK Parti milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık ve Ünal Kacır da katıldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • bbb 4 yıl önce Şikayet Et
    yesin bu onun sorunu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar