AK Partili Bayram'dan CHP adayına zor soru!

AK Parti İstanbul Milletvekili ve MDK Üyesi Serkan Bayram, CHP İstanbul adayı İmamoğlu'na zor sorular sıraladı. İmamoğlu'ndan ise henüz bu sorulardan herhangi birine cevap yok!

AK Partili Bayram'dan CHP adayına zor soru!
AK Partili Bayram'dan CHP adayına zor soru!
GİRİŞ 29.05.2019 15:22 GÜNCELLEME 30.05.2019 07:53
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Serkan Bayram "Geçen haftaki basın toplantımızda Sayın İmamoğlu'nun soy ismini niçin değiştirdiğini sorduk bugüne kadar bir cevap alamadık, yine bugüne kadar kaç defa Yunanistan’a gidip geldiğini sorduk maalesef yine bir cevap alamadık. İstanbul İBB CHP Adayı bugüne kadar konuşmalarında hep şeffaflıktan bahsetmiştir, bende İstanbul halkı adına tarafıma sorulan soruların cevaplanması için İstanbul Milletvekili ve Güvenlik ve İstihbarat Komisyon Üyesi olarak Sayın İmamoğlu’na soruyorum" dedi.

 

 

1- İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının 2016/140360  nolu hazırlık dosyasında, FETÖ Terör Örgütü Üyeliği ile ilgili Soruşturma Dosyanız var mı? Bakın Dosya Numarası

 

 

2- 15 Temmuz akşamı hangi Ülkedeydiniz? Bakın Brüksel’de.

3- Eşiniz Dilek Kaya İmamoğlu’nun 16 Temmuz tarihinde  atmış olduğu tweetin’de, Aziz Nesin‘den esinlenerek Türk Halkını geri zekalı yerine koyan Dilek İmamoğlu başta İstanbul olmak üzere Türk Halkından özür dileyecek mi?

4- FETÖ belediyeler imamı tutuklu Danışmanınız, samimi arkadaşınız Erkan Karaaslan’a danışmanlık ücreti adı altında ne kadar ücret ödediniz ?

5- 15 Temmuz sonrası Beylikdüzü Anadolu Caddesinin isminin Ömer Halis Demir Caddesi olarak değiştirilmesine neden karşı çıktınız? 

6- 2 gün önceki bir haber programında FETÖ ve PKK ile ilgili soruda, gelin Türkiyeyi hep beraber yönetelim cevabında bulundunuz. Soruyorum size KHK’den İhraç Edilen FETÖ’cü öğretmenleri BEYGEM’de çalıştırdınız mı?

7- Savcı Selim  Kiraz’ı Şehit eden teröristleri, öven, cenazesine katılmış olduğunuz  Dicle Deli’nin babasını Beylikdüzü Belediyesi’nde çalıştırdınız mı ?

8- Beylikdüzü Yaşam Vadisinin tam ortasında bulunan park alanına Türk ordusu Kıbrısa girdiğinde tek canlı bir Türk olmayacak diyen Rum baş Piskopos Makarioos’un heykelini bütün tepkilere rağmen neden yaptırdınız?

9- Bugün İstanbul’umuzun Fethinin 566. Yıl Dönümü , İstanbul’un Fethinin 566. Yıl Dönümünü Kutluyorum, Fatih Sultan Mehmet Han’ın 566 yıl önce  Cami’ye çevirmiş olduğu Ayasofya’yı , bugün siz Yunan Basınına  vermiş olduğunuz her demecinizde , neden Ayasofya’nın resmini arka fonda kullanıyorsunuz, yoksa başkan olduktan sonra Kiliseye çevireceğinize dair Yunanlılara söz mü verdiniz, Taahhüt ’de mi bulundunuz?

10- Beylikdüzü Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 2. Vefa Ödülleri Törenine Yunan Eski Başbakanı Yorgo PAPANDREU’yu davet edip plaket takdim ettiniz, Soruyorum size Yorgo PAPNDREU ‘ya ve Yunanistan’a ne vefa borcunuz var? 

 

YORUMLAR 43
  • Mmt 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah ekrem ah. Tüm makyajın döküldü, takke düştü kel göründü. Senin bu halin nolacak bu chp nin hali nolacak. Gerçekten ekrem herkes gibi bende çok merak ediyorum, Makarios' un heykelini neden diktin bi anlatsana. Bunun nasıl bir izahı olabilir. O dostlarına söylesen geçmişteki Türk Başbakanlardan birisinin heykelini Yunanistanda bir yere diktirsen. O zaman bende sana oy vereceğim. Ama o heykeli diktiremezsin ekrem o adamların gururu var. Onlara göre biz düşmanız bizim başbakanımızın heykelini dikmezler. Ama sen neden diktin
    Cevapla
  • klas 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam bir yerelere mesaj veriyor ben sizin emir eriniz işbirlikçiniz tetikçiniz kulunuz ayakcınızım demek istiyor....Şimdi bunu görünce adam sanki kendini türk değilde başka milletten sanıyor
    Cevapla
  • Hacı Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    ya bir de istanbulu kazanamazsa chp genel başkanlığı hayalleri de suya düşer
    Cevapla
  • kartal34 4 yıl önce Şikayet Et
    soyadlarına takılmayın arkadaşlar.zamanında techirden kutulmak için bazı aileler kendini maskeledi.daha sonra soyadı kanunu çıkınca bu tür soyadları aldılar.örneğin imamoğlu,hacıoğlu,mollaoğlu gibi.bizim içimizde rahat etmelerini sağlayacak hangi ulvi sıfat varsa onu kendilerine maske yaptılar.
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    vereceği cevap: bilmiyorum-anlamadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi