Bahçeli talimatı verdi! 50 il başkanı Ankara'da

23 Haziran’da tekrarlanacak seçim için İstanbul’da en fazla hemşehrisi bulunan 31 il başkanını sahaya süren MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün de kalan 50 il başkanını MHP Genel Merkezi’nde topluyor.

Bahçeli talimatı verdi! 50 il başkanı Ankara'da
Bahçeli talimatı verdi! 50 il başkanı Ankara'da
GİRİŞ 30.05.2019 06:41 GÜNCELLEME 30.05.2019 06:41
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

MHP lideri Bahçeli, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da önce 250 binden fazla hemşehrisi olan 15 il başkanını daha sonra 130 binden fazla hemşehrisi bulunan 16 il başkanını topladı. Bahçeli’nin talimatı üzerine söz konusu il başkanları İstanbul’a giderek seçim çalışmalarına katıldı. Bahçeli, bugün de kalan 50 ilin başkanını topluyor.

SORU İŞARETLERİNİ GİDERİN

MHP Genel Merkezi’nde yapılacak toplantıda Bahçeli, il başkanlarına hemşehri stratejisini anlatacak. Özellikle il başkanlarının hemşehrilerinin adreslerinin tek tek tespit edilerek, ev ziyaretlerinin yapılmasını isteyecek olan Bahçeli, seçmenle birebir iletişim kurulması talimatı verecek.

Bahçeli, “Vatandaşların seçimle ilgili akıllarındaki soru işaretlerini giderin” diyecek. Bahçeli’den yürütülecek çalışmalar hakkında talimatları almalarının ardından il başkanları, bu hafta içerisinde İstanbul’a gidecek. Cumhur İttifakı’nın ruhuna bağlı olarak seçmenle diyalog kuracak olan il başkanları, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın koordinesinde hemşehri derneklerine gidecek ve ev ziyaretleri yapacak.

Yeni Şafak

YORUMLAR 16
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Strateji .şu .olmalı ...ak partinin...secmeninin .az oldugu. Bolgelere her eve gidip ..neden chp .diye sorulmaliki ..verilen cevaba .gore .ikna edilmeliki ...sonuç .alınsın.... bu yolu .mutlaka .deneyin ..... onlar deniyor ...ikna ...edemezlerse .hakaretler .kufurler ile ayrılıyor. Evlerden .
    Cevapla
  • DES 4 yıl önce Şikayet Et
    Tedbirini al ! Takdire bahane bulma ! Düşman karınca isede hafife alma !
    Cevapla
  • DES 4 yıl önce Şikayet Et
    Hep mi hırsız haksız ! Ev sahibinin hiç mi suçu yok ??? Hadi hayırlısı !
    Cevapla
  • DES 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu seferde çaldırırsanız artık sonunu siz düşünün !!!
    Cevapla
  • esas 4 yıl önce Şikayet Et
    AKPartiden bir adam dolaştı mı Beylikdüzünde kimseyi görmedik. CHP harıl harıl çalışırken sokakta sosyetik kıyafetle broşür dağıtmaya utanan davasının ne gerektirdiğini bilmeyenler gördük. Harıl harıl çalışıp halka inenler çaldıklarıyla birlikte topladıklarını bir araya koyunca sonuç bu işte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu