Saadet’ten iftarda CHP adayı Ekrem İmamoğlu kampanyası

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Saadet’in yayın organı Milli Gazete’nin Reklam Müdürü Ertuğrul Köse’nin evinde iftarı açtı, “Adayımızı çekmedik” diyen Saadet’ten oy istedi.

Saadet’ten iftarda  CHP adayı Ekrem İmamoğlu kampanyası
Saadet’ten iftarda CHP adayı Ekrem İmamoğlu kampanyası
GİRİŞ 31.05.2019 14:15 GÜNCELLEME 31.05.2019 14:22
Bu Habere 242 Yorum Yapılmış

Seçim stratejisini sadece AK Parti’ye kaybettirmek üzerine kuran Saadet Partisi’nin, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için “Adayımızı çekmedik, İmamoğlu’nu desteklemiyoruz” söyleminin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

SAADET TABANINA MESAJ VERDİLER

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu geçtiğimiz hafta pazar günkü iftarla CHP adayı  Ekrem İmamoğlu’na üstü örtülü şekilde destek isterken, İmamoğlu da Saadet tabanına indi. İmamoğlu, önceki, Saadet Partisi’nin yayın organı Milli Gazete’nin Reklam Müdürü Ertuğrul Köse’nin Bağcılar’daki evine konuk oldu. Evdeki başörtülü seçmen profilinin yanı sıra Tayyip Erdoğan isimli gençle İmamoğlu arasındaki diyalog üzerinden Saadet tabanına mesaj verildi.

İmamoğlu’nu evinde ağırlayan Ertuğrul Köse’nin daha önce Saadet Partisi’nden Kastamonu Milletvekili adayı olduğu, aynı zamanda Saadet’in Bağcılar ilçe başkanlığında görev aldığı belirlendi.


Diriliş postası

YORUMLAR 242
  • 1750 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklar bu kareden ömür boyu pişmanlık duyacaklar, babalarına nasıl bir zilletin oyununa alet ettin diye serzenişte bulunacaklar.
    Cevapla
  • dede korkut 4 yıl önce Şikayet Et
    ne garip bir resim; 1. iftar veren ev sahibesi iftar sofrasında yer bulamamış, 2. beş orta öğretim öğrencisi haremlik selamlık gibi karşılıklı oturarak yer bulmuşlar-ne mutlu (herhalde ev sahibi sayın reklam müdürünün evlatlarıdır) 3. arka plandaki saadetlü beyefendinin ramazanla ve iftarla hiçbir ilgisi yok. demek chp'liden daha ileri chp'li olmuş 4. haber yarım kalmış. imamoğlu böyle saadetli bir cemaat bulmuşken iftar sonrası akşam namazı kıldırıvermemiş mi acaba?
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 4 yıl önce Şikayet Et
    Alin secdesi gorulendir Kalp secdesi gorulmeyen Yurek secdesi olan milli gorusculer Islamin sinsi dusmanlarina oy vermeyecektir ...Turkiyedeki muslumanlar nerden nereye geldi inkar edenlerden Bu ulkenin mazlumlari Ayyildizin sehitleri bu topraklarin Evliyalari o gundeki ilahi Adalette davaci olsunlar..
    Cevapla
  • ADEM UZUN 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende bu zammana kadar Saadete verdim.Ancak tüm bölücüler solcular ateistler koministler bir olduysa benim Ak PARTİYE HELE HELE BİNALİ GİBİ MÜTEVAZİ BİRİNE AİLECEK OY VERMEM ŞART OLDU.
    Cevapla
  • Yakup baş 4 yıl önce Şikayet Et
    Saadetliler ne tez unuttunuz 28 şubat ı .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı