Binali Yıldırım'dan CHP adayıyla canlı yayın açıklaması

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Binali Yıldırım, Simge Fıstıkoğlu'nun moderatörlüğünde Ahmed Arpat ve Okan Müderrisoğlu'nun sorularını yanıtladı. Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu.

Binali Yıldırım'dan CHP adayıyla canlı yayın açıklaması
Binali Yıldırım'dan CHP adayıyla canlı yayın açıklaması
GİRİŞ 03.06.2019 00:08 GÜNCELLEME 03.06.2019 00:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Binali Yıldırım şunları söyledi:

 

 

"Biz karşılıklı bir yayına çıkma konusunda prensip olarak tamam dedik. Hatta bizim bu kampanyadan sorumlu genel başkan yardımcımız, CHP'deki arkadaşlarla temasa geçecek ve bunun altyapısını hazırlayacaklar.

Artık o hazırlıkları, detayı, günü, içeriği, kuralları... Tabii bu yayının İstanbullulara bir katkı sağlamasını önemsiyorum. Tercihim, ağırlıklı İstanbul olmalı. Onu söyleyince de onu da çarpıttılar. Korkuyor musun diğer konularda cevap vermeyeceğin için mi istemiyorsun gibi aslı astarı olmayan şeyler söylediler.

 

 

Her şeyi konuşurum ben. Arkadaşımızın siyasi tecrübesinden kat kat tecrübem var, yaşadıklarım da var. Bu bir hakikat. İstanbul'da belediyeciliğim 1994'te başladı. Yeni İstanbul'a aday oluyor filan değilim. Cumhurbaşkınımızla dört buçuk sene beraber İstanbul'da beraber çalışmışız. " dedi.

 

YORUMLAR 8
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    istanbulu kaybetmek istemiyorsaniz lutfen cikmayin cunku karsinizdaki oy icin studyoda namaz kilmaya bile baslar
    Cevapla
  • 1913 4 yıl önce Şikayet Et
    Binali YILDIRIM bey İstanbul için büyük şans İstanbul'lular bunun kıymetini bilmeli Başbakan'lık yapmış , tecrübesi donanımı dürüstlüğü Bence İstanbul Binali diyecek
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan bu karşılıklı tv kararınız kesinlikle yanlış.Bu tipi önemseyip bir paye vermiş gibi olursunuz.Kesinlikle chp lileri Reisin yaptığı hiç hesaba almamak gerek.Siz bu tipi muhattap alıp karşınızda konuşursanız vatandaş bunda bir hikmet var sanar.Bu yetiştirilmiş proje elemanı.Yabi bildiğiniz takiyeci, bu her tip ve role bürünür çünkü bu özel yetiştirilmiş bir eleman.
    Cevapla
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'a Binali Yıldırım yaraşır.Kişiliği ile Tecrübesi ile Çalışkanlığı ve Dürüstlüğü ile kendini kanıtlamış Türkiyeye Başarılı şekilde Başbakanlık yapmış birisi.Daha ne isteyelimki.
    Cevapla
  • nimet 4 yıl önce Şikayet Et
    ona değer vermek olur. .bence büyük bir hata olur. .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!