Teşkilata tatil yok

AK Parti teşkilatı Ramazan Bayramı’nda İstanbul seçimi için ter dökecek. Erdoğan, teşkilata oy oranının artırılması talimatını verip hedef olarak 24 Haziran seçimi rakamlarını gösterdi. Bu hedefe ulaşmak için partinin duayen isimleri bayram boyunca sahada olacak.

Teşkilata tatil yok
Teşkilata tatil yok
GİRİŞ 03.06.2019 06:50 GÜNCELLEME 03.06.2019 08:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Erdoğan, hafta boyunca İstanbul’da 23 Haziran seçimleri için mesai yaptı. İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantılara başkanlık yapan Erdoğan, İstanbul il, ilçe başkanları ve belediye başkanlarının görüş ve önerilerini aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilata iki önemli talimat verdi.

ÇITA 24 HAZİRAN SEÇİMİ

Erdoğan, 24 Haziran seçimleri ile 31 Mart seçimleri arasındaki oy farkının nedeni ile ilgili görüşleri dinledi. Seçmenin oy verme kararındaki değişikliğin nedenlerini de ilçe başkanlarına soran Erdoğan, “23 Haziran seçimlerinde 24 Haziran genel seçiminden daha fazla oy alınması için çalışın” talimatı verdi. Erdoğan, İstanbul teşkilatı, MYK üyeleri ve kendi çalışma ekibinden 9 günlük bayram tatilinde de İstanbul’da çalışmaya devam edilmesini istedi.

Yenişafak

YORUMLAR 4
  • Mersocu 4 yıl önce Şikayet Et
    Geç kalınmış bir talimat. Bu genel seçimlerden hemen sonra verilmeliydi 31 mart sonrası akıbet neticelenince gereken yapılmalıydı. Makarna ekrem ve avanesinin sesi pek çıkmıyor ona göre çalışın. Hayırlısı Allah’tan. .
    Cevapla
  • Wanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanının uşakları sizden daha çok çalışıyor
    Cevapla
  • reiss 4 yıl önce Şikayet Et
    valla reis biz seni destekledikçe kralcılar çoğalıyor. bizler halen dava adamlarını hiçbir yerde göremiyoruz. gözümüzün içine soka soka zenginliklerini sergiliyorlar. ayıp valla
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Bize de tatil yok ne yapalım yani.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi