İmamoğlu'nun küfür ettiği vali PKK'yı bitirdiği için de hedefteydi

Havalimanında hakkı olmadığı halde VIP’i kullanmak isteyen CHP adayı Ekrem İmamoğlu, kendisine kuralları hatırlatan polislere, Ordu Valisi Seddar Yavuz’u kastederek “Bu vali tam bir it!” diyerek küfrettiği Vali Yavuz daha önce de HDP ve PKK'nın hedefindeydi.

İmamoğlu'nun küfür ettiği vali PKK'yı bitirdiği için de hedefteydi
İmamoğlu'nun küfür ettiği vali PKK'yı bitirdiği için de hedefteydi
GİRİŞ 07.06.2019 12:50 GÜNCELLEME 07.06.2019 12:51
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Seddar Yavuz 1 Eylül 2015 tarihinde Muş Valisi olarak atandıktan sonra Muş’ta PKK’nın kökünü kazıdı.

 

 

Bu görevi sırasında Türkiye’de ilk defa terör örgütünün sözde mahkemelerini, sözde şehitliklerini, sözde akademilerini  düzenlenen operasyonla tamamen ortadan kaldırdı.

"TERÖR ÖRGÜTLERİNİ MUŞ'TAN SİLDİ"

 

 

Bu operasyonlarda çok sayıda teröristi etkisiz hale getirildi. Vatandaşlardan haraç toplayan, onlara işkence eden, eziyet eden ne kadar terör örgütü uzantıları varsa hepsini ortadan kaldırdı.

Daha sonraki süreçte, vatansever Muş halkı böylesine güçlü bir duruş karşısında PKK ve siyasi uzantılarına prim vermedi.

VALİ YAVUZ PKK'NIN HEDEFİNDE: "PARÇANI DAHİ BULAMAYACAKLAR"

“Bu operasyonların ardından sosyal medya üzerinden Vali Yavuz’a tehditler gelmeye başladı. ‘Senin bu ülkede mezarın dahi olmayacak’, ‘parçanı dahi bulamayacaklar’ diye tehditler aldı.

Bir HDP milletvekili bana, ‘korumasız gez’, ‘zırhlı araca binme’, ‘yüreğin yetiyorsa cuma namazına yalnız git’ diyerek, Vali Seddar Yavuz’u hedef gösteren açıklamaları oldu.

1 TON PATLAYICI İLE VALİ YAVUZ'U ÖLDÜRMEK İSTEDİLER

Çok geçmeden de alınan tüm tedbirlere rağmen Şenyayla bölgesinde bir arıcıya ait minibüs kaçırılarak, üst kısmında bal, alt kısmına 1 ton patlayıcı yerleştirilmek ve 2 tane büyük tüp tuzaklanmak suretiyle Vali Yavuz’u öldürmek üzere Vali Konağı’nın karşısına getirilmişti.

SIRRI SAKIK HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Valinin evden çıkış saati beklenirken, sıcak havada eriyen bal aracın altından yola sızınca bir vatandaş durumu polise ihbar etmişti. İhbar üzerine aracın bulunduğu yere polis ekipleri gittiğinde, aracın içindekiler kumandaya basmak suretiyle kurdukları düzeneği patlatmak istediler ancak bomba yüklü minibüs patlamadı.  Sonra olay yerinden kaçanlar ve olayı planlayanlar dahil hepsi yakalandı.

Terör örgütü propagandası yapmaktan uzun yıllar hapis yatan Muş eski belediye başkanı Sırrı Sakık, Vali Yavuz’u hedef göstermişti.

"BU VATAN UĞRUNA BİN SEDDAR FEDA OLSUN"

Vali Yavuz o dönem böyle cevap vermişti:

"Ben de Muş’ta çok sevildiğimi bildiğim için beni hedef gösteren kişiye sosyal medya üzerinden bir cevap vereyim istedim. Dedim ki; ‘vatana, millete bir Seddar Yavuz değil, bin Seddar Yavuz feda olsun’. Biz ilk defa bu yola çıkmış değiliz Allah’a hamdolsun. Biz, vatan uğruna, bayrak uğruna ölmeyi şeref biliriz. O yüzden de o bölgede terör örgütünün kökünü kazıdık. Ve tertemiz bir Muş’u da benden sonra gelen kardeşimize teslim ettim. Bu yüzden terör örgütünün ve onun siyasi uzantılarının yani PKK’nın, FETÖ’nun ve bunların siyesi uzantılarının bize bedduası bizim için şeref ve onur madalyasıdır. Vatan hainlerinin duasına ihtiyacı olan insanlar değiliz. Aziz Türk milletinin dualarına talibiz.”

YORUMLAR 98
  • Atat 4 yıl önce Şikayet Et
    Savcılar göreve
    Cevapla
  • Bahar 4 yıl önce Şikayet Et
    O Zaman ben de Serdar abim sana yürekten dua ediyorum Rabbim seni vatan için ve ailen için tüm kaza ve beladan her türlü şerden muhafaza buyursun inşallah
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Ankaralıyım koyu bir Trabzonspor taraftarıyım şu İmamoğlunun Trabzonlu olduğunu duyduktan sonra Trabzonsporu bıraktim trabzon insanı vatansever olur milliyetçi olur benim bildiğim bu adam trabzonluysa bir yanlışlık var bu iste
    Cevapla
  • yesil bitlisli 4 yıl önce Şikayet Et
    Daima yanindayiz sayin valim
    Cevapla
  • Dobra 4 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu; pardon PAPAZOĞLU o lafı ederken aynaya bakıyordu galiba. Valimize hakaret bir tarafa, valimizin ismini o pis ağzına alması bile PAPAZOĞLU' ayıp olarak yeter. İt arıyorsa, aynaya baksın, it arıyorsa etrafına baksın, it arıyorsa mensubu olduğu adi ve kalleş millet Yunan'a baksın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin