Karamollaoğlu'nun iddiasına jet yalanlama!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, pasaportunun iptal edildiğini iddia etmişti. Olayın aslını Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü açıkladı.

GİRİŞ 11.06.2019 20:48 GÜNCELLEME 11.06.2019 20:53
Bu Habere 193 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı canlı yayında pasaportunun "İsmimin başına 'terör' ifadesi eklenerek iptal edildiğini açıklamıştı. İddiaların ardından Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden açıklama geldi.

AÇIKLAMA GELDİ

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'na pasaport verilmediği iddialarına ilişkin açıklama yapıldı.

 

 

Açıklamada, "Genel Müdürlüğümüz sistemlerinde Sayın Karamollaoğlu'na ilişkin herhangi şerh ve kayıt söz konusu olmayıp, kişinin 6 Temmuz 2018 tarihinde başvurusu üzerine adına 13 Temmuz 2018-10 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli diplomatik pasaport düzenlendiği, 12 Temmuz 2018 tarihinde kendisine teslim edildiği ve pasaportunun aktif olduğu tespit edilmiştir." ifadesine yer verildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 193
  • m. Ali Efendiler 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP- HDP- FETÖ SEVER TEMEL AK PARTİYİ KARALAMAK İÇİN AKLINA GELENİ SÖYLÜYOR, GERÇEK DİYE... HIZLI TREN CUFCUFU ve GÖÇÜ HIZLANDIRIR demişti, BİLGE aklıyla... :))
    Cevapla
  • Ali Nuri 4 yıl önce Şikayet Et
    Saadet partisi tabanının bunlara bırakın oy vermeyi su bile vermeyeceğini anladıkları için Temelin üzerinden yeni bir mağduriyet tiyatrosu oynamaya başladılar ki ; saadet tabanı bu oltaya gelip kararını değiştirsin ve şer ittifakı adayına versin.
    Cevapla
  • istanbul 4 yıl önce Şikayet Et
    Bukafayıyemişdoktoragit
    Cevapla
  • Adla 4 yıl önce Şikayet Et
    Boynun altinda kala emi
    Cevapla
  • Adla 4 yıl önce Şikayet Et
    Ìnğiliz yemeği yemişdir de ondan yalan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"