Erdoğan: TSK'dan emekli olmuş bazı kişiler! Korkaksınız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye terörle ve onların arkasındaki güçlerle mücadele ederken, TSK'dan emekli olmuş bazı kişilerin millete umutsuzluk aşılamaya çalıştığını, hükümetin mücadelesini eleştirdiğini ve hatta çeşitli yerlere bir takım bilgileri sızdırdıklarını söyledi.

GİRİŞ 12.06.2019 22:27 GÜNCELLEME 13.06.2019 00:12
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin Grup Toplantısı'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TSK'dan emekli olmuş bazı kişilerle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Türkiye'nin terörle mücadele ederken, terörün arkasındaki güçlerle de, ne kadar güçlü olduklarına bakmadan mücadele ettiğini belirterek "önümüzün kapalı olduğunu zannettiğimiz yerlerde nasıl açıldığını göreceksiniz. Şu anda kadar böyle oldu" dedi.

Bir zamanlar TSK'da komuta kademesinde bulunmuş bazı isimlere işaret eden Erdoğan, bu kişilerin Türkiye'nin mücadelesini eleştirmekle kalmadığını ve çeşitli yerlere bir takım bilgileri sızdırdıklarını söyledi.

 

 

Erdoğan şöyle konuştu:

Terör örgütlerinin arkasında neler var? Bunları söylememe zaten gerek bile yok. Suriye'nin kuzeyinde, YPG'ye, PYD'ye... Bunlar PKK'nın uzantıları değil mi? Bunlara en büyük desteği veren kim? Bizim stratejik ortağımız.

On binlerce tırlarla oraya silahı, mühimmatı her şeyi gönderdiler mi? Gönderdiler! Daha neyi anlatayım?

"AK PARTİ'Yİ İKTİDARDAN İNDİREMEYECEKLER, BUNA GÜÇLERİ YETMEZ"

Ve şu anda, bunların Türkiye'deki tek hedefleri, "acaba AK Parti'yi biz iktidardan nasıl indirebiliriz?" dertleri bu! Ama indiremeyecekler. Buna güçleri yetmez.

İşte bunun için bu ekibin çok iyi çalışması lazım. Bizim gayretimiz çok önemli.

"ONLAR ÇOK GÜÇLÜ OLABİLİRLER AMA..."

"Ya onlarla uğraşılır mı, şöyle güçlü bir ülke, böyle güçlü bir ülke..." Arkadaşlar, hepsi doğrudur. Ama unutmayın, hep söylüyorum, La galibe illallah!.. Asıl güç, onundur. Yeter ki biz dik duralım. İnanarak, azmederek işlerimizi yapalım.

"ÖNÜMÜZÜN KAPALI OLDUĞUNU ZANNETTİĞİMİZ YERLERDE NASIL AÇILDIĞINI GÖRECEKSİNİZ"

Ve, önümüzün kapalı olduğunu zannettiğimiz yerlerde nasıl açıldığını göreceksiniz. Şu anda kadar böyle oldu.

"BU YIL 2 BİN TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRDİK"

İşte, terör örgütlerine verilen destekle, toplumumuzda huzursuzluk çıkarma çabaları, aynı projenin ürünüdür. Bakın, bu yılın da başından şu ana kadar 2 bin teröristi etkisiz hale getirdik.

Peki daha önce bu teröristler yok muydu? Vardı. İnlerine girdik mi, girdik. Şu anda bu teröristler kaçacak delik arıyorlar.

"SİLAHLI KUVVETLER'İN İÇERİSİNDEN GELMİŞ OLAN BİRİLERİ BAZI BİLGİLERİ KENDİLERİNCE SIZDIRIYORLAR"

Ama biz terörle bu mücadeleyi verirken, daha önce yine Silahlı Kuvvetler'in içerisinden gelmiş olan birileri de, o sorumluluk mevkilerinde olan birileri de bakıyorsunuz bu ülkedeki o milli ve yerli olmaktan uzak yapılarla, oralara kendilere göre bazı bilgileri sufle ediyorlar. Ve yapılan işlerin yanlış olduğuna varıncaya kadar bazı şeyleri söyleyip duruyorlar. Yazıyorlar çiziyorlar vs...

"SİZ KORKAKSINIZ, KORKAK!"

Siz korkaksınız korkak! Hiçbir zaman siz bu milletin askerinin şanına yakışır bir komuta kademesi olmadınız! Olamadınız! Ve onların da üzerine gitmediniz, gidemediniz!

"ONLARLA DA ÇALIŞTIK, NELER YAPTIKLARINI GAYET İYİ BİLİYORUZ"

Biz onlarla da çalıştık. Neler yaptıklarını gayet iyi biliyoruz. Şimdi sivil hayata döndükten sonra sağda solda yazıyorlar, çiziyorlar, çeşitli yerlere de bilgileri kendilerine göre sızdırıyorlar.

Bizim abdestimiz var, onun için yaptığımıza da eminiz, emin olarak da yolumuza devam edeceğiz.

YORUMLAR 59
  • HIDIR BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan ekolü ile yetiştiler .."ABD HÖT DEYİNCE AL SANA Bİ DUT " diyen ekip bunlar. Tuzukurular, eskiden olduğu gibi orduevlerinde, kamplarda, kendilerine emekli olunca tahsis edilen çalışma bina/katlarında işleri güçleri "ABD ve İsrail değirmenine su taşımak"..Neden lojmanlar bölgesindeki seçim sandık kutularında "AKP oyları fazla çıkıyorr" diye debelenen, "ABD'li generalle el sıkışıp onlardan şilt alınca 9 takla atan" herzamanki grup!!!!
    Cevapla
  • Türkiye, 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın izniyle bu millet bunun da altından kalkacak, ancak, sizden sonra bu bayrağı teslim alacak kişi var mı? varsa yürüyeceği hedef, sizin şimdiden belirlediğiniz hedef olacak mı? Mevcut yetkileri kendi menfaati için kullanma olasılığı olabilir mi?
    Cevapla
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Askeri bilgileri verenler varsa kızmak yetmez. Kanunlar önünde herkes eşittir deniliyorsa onlar içinde gereği yapılmalı. Bir de şu televizyon programlarında komutanım komutanıp deyip durmasalar bu kadar şımartılmazlar. Herkese sayın.... ismiyle hitap edilmeli .
    Cevapla
  • Muzaffer TUĞRUL 4 yıl önce Şikayet Et
    imzami atarim
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanı sen devam et.Arkanda kapı gibi duran bir millet var! hemide ölümüne!
    Cevapla
  • OğuzhanCan 4 yıl önce Şikayet Et
    Eski bagimliliklar yeni bagimliliklara neden olmamali, Yaşasin anti emperyalist, mazluma güven, sömürüye hayir diyen müslüman Türkiye,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!