CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu'da havalimanında ısrarla VİP'ten (Çok önemli kişi) geçmek istemiş, ancak kendisi VİP listesinde olmadığı için bu isteğini gerçekleştiremeyince olay çıkarmıştı. Bu sırada CHP Adayı İmamoğlu, Ordu Valisi Seddar Yavuz için "Vali itlik yapmıştır" ifadesini kullanmıştı.

İMAMOĞLU'NUN AÇIKLAMASI: BASİTLİK YAPMIŞTIR DEDİM

Ancak CHP adayı yaptığı açıklamada "Vali'nin basitlik yaptığını ifade ettim" demişti. CHP'liler, olayla ilgili ajansların geçtiği video için ise "montaj" demişlerdi.

EN NET GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI: İTLİK YAPMIŞTIR

Fox TV'de sunucusu Fatih Portakal'ın "yayınlayamayız" dediği görüntüleri Haber Global yayınladı. Ortaya çıkan son görüntülerde ise çok net bir şekilde İmamoğlu'nun kullandığı ifade duyulabiliyor.

Görüntülerde, oldukça sinirli olduğu görülen İmamoğlu, "O Vali itlik yapmıştır" diyor ve geri dönüyor.

Yorumlar 123 Yorum Var
  • Merttt 02.03.2021 23:52
    O zamn 20 konusma yaptigi yerleri tek tek ispatli bi sekilde soylesin ve ispatlasin, arkadas yalan yalan yalan yalan ............
  • Deniz 18.06.2019 08:59
    İnsanığlu inanmak istediğine inanıyor. Siz ancak böyle şeylerle adamı yıkmaya çalışırsınız.
  • sinan 16.06.2019 12:02
    Ben hayatimda böyle döneğini görmedim...
  • Selamet 15.06.2019 15:38
    Siyaseti bugün bırakıp gidebilirim diyen biriydin. Dürüstlükten bahsediyordun. Mertçe desene evet dedim diye. Yok yav bunlara bende kanıyodum az kalsın
  • Murat Başaran 14.06.2019 19:36
    Sen bir projesin soyadınında imamoğlu olması bu projenin bir parçası , Chp genel merkezi tarafından dolaşıma sokulmaya çalışılıyorsun , Amerikanın Ankara ve Istanbul büyuķelcilikleri , Avrupa Birliği ülkeleri büyükelçilikleri sen seçilirsen ( ama zor gözüküyor , bir son dakika süprizi yaşayacağına inanıyorum ) çok mutlu olacakları bir vakia , tabi onlarda kendi şahsi menfaatlerine sizinle daha ulaşacaklarına inanıyorlar , inşaallah Pazar akşamı sizde en azından beş sene bu hayalden uyanmış olacaksınız , ama üzülmeyin Ankaradaki ağalar size meşgul olacağınız vazifeleri size mutlaka tevdi edeceklerdir .
Daha fazla yorum görüntüle