CHP'de büyük hüsran! Görüntü var para yok

Seçimde algı oluşturmak için CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu için Avrupa’ya taşınan bağış kampanyası hüsrana dönüştü.

CHP'de büyük hüsran! Görüntü var para yok
CHP'de büyük hüsran! Görüntü var para yok
GİRİŞ 14.06.2019 06:10 GÜNCELLEME 14.06.2019 06:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

FETÖ ve PKK’nın da seferber olduğu kampanyada Almanya'da CHP NRW Birliği, "Ekrem İmamoğlu Gönüllüleri" başlığı ile para topladı.

 

 

CHP, Avrupa ülkelerinde İmamoğlu'na bağış için birçok organizasyon gerçekleştirdi. CHP'nin yurt dışındaki örgütlenmesi aracılığıyla özellikle Avrupa'da PKK sempatizanı ve FETÖ elemanları İmamoğlu'na para toplamak için etkinlikler düzenledi.

SADECE 39 BİN AVRO

 

 

Almanya'da CHP NRW Birliği’nin “İmamoğlu Gönüllüleri Bielefeld’de buluşuyor” programına 10 Haziran’da CHP’nin eski milletvekili Aytuğ Atıcı da katıldı. Programda CHP NRW Birliği’nin başlattığı destek kampanyasında vatandaşlardan toplanan 8 bin 890 avro bağış da teslim edildi.

Daha önce yapılan kampanyalarda CHP üyeleri ve ortaklaşa çalıştıkları STK’lar, CHP hesabına yaklaşık 30 bin avro katkıda bulundu. Etkinlikler sonucunda hesapta ancak yaklaşık 39 bin avro toplanabildi.

Yenişafak

YORUMLAR 8
  • şakir aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    bizler hesabimıza geldigi gibi söyleyip yaziyoruz bence hiç bir seçimde hiç bir partiye hazineden para ödenmemesi lazim hazine günlük faiz para alacak ve bu parayida partiler verecek yazik günahtir islam dinide israf ve faizi haram kılmiştir
    Cevapla
  • Milliyetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    39bin euro ancak ekremin antrikotuna yeter tabiki yalakalarida olursa yetmez bile neyse ibb alirsa calar calar oder sonucta yalan ve calmayi cok seviyor
    Cevapla
  • Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yemeye alışmışlar, hiç yedirirler mi. Soyguncular topluluğu,
    Cevapla
  • esas 4 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlunun ne ihtiyacı var. Beylikdüzünde 900 dairesi var diye konuşan AKPli de değil CHP ye ılımlı bakan tanıdık var. Kendi AVM sine içki ruhsatı nı çıkaran adam . Makaryos heykeli ne alaka demiştik . Yunan gazetesine verdiği ropörtaj ve Rum pontus krallığı haritası önünde çektirdiği fotoğraftan sonra anlamlı oldu niye makaryos heykelini beylikdüzüne diktiği
    Cevapla
  • ARGITHANLI 4 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne kadar ortaya çıkan yunanlı ekremin mal varlığı ve yalanlardan sonra muhtemelen kendi adamları bile bağış yapmıyor artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!