CHP adayına bir yalanlama daha!

Ekrem İmamoğlu’nun ‘it’ dediği Ordu Valisi Seddar Yavuz, yalan ve iftiralarla CHP’nin hedefinde. CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Engelliler Haftası’ndeki bir toplantıda Yavuz’un İmamoğlu’nu destekleyenlere “İmamoğlugiller” ve “s….” dediğini iddia etti. İmamoğlu da aynı yalanın peşine düştü. Toplantıya katılan 6 derneğin temsilcisi CHP’nin iddialarını bizzat yalanladı.

CHP adayına bir yalanlama daha!
CHP adayına bir yalanlama daha!
GİRİŞ 14.06.2019 06:19 GÜNCELLEME 14.06.2019 06:20
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

CHP’liler, Ekrem İmamoğlu’nun “it” diyerek hakaret ettiği Ordu Valisi Yavuz’a iftira attı. CHP’li Mustafa Adıgüzel, Engelliler Haftası dolayısıyla yapılan toplantıda Yavuz’un İmamoğlu’na hakaret ettiğini iddia etti. İmamoğlu da aynı yalanı sürdürdü.

 

 

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun “it” diyerek hakaret ettiği Ordu Valisi Seddar Yavuz’a atılan iftiraların ardı arkası kesilmiyor.

Ortaya attıkları her iddiası çürütülen CHP, bu defa da Yavuz’un İmamoğlu’na küfür ettiğini öne sürdü. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, 10 Mayıs’ta Engelliler Haftası dolayısı ile kurum amirleri, engelli dernekleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yapılan toplantıda Yavuz’un, İmamoğlu’nu destekleyen kesime “İmamoğlugiller” ve “s….” dediğini iddia etti.

 

 

YALANI SÜRDÜRDÜ

Adıgüzel’in yalanını devam ettiren İmamoğlu, katıldığı bir programın ardından “Ordu Valisini çok büyütmeyin gözünüzde. Islak imzalı bana ulaştırılan belgeler var. Engelliler gününde bir ay önce Vali Bey, bana hakaret etmeyi vazife edinmiş bir adam” iddiasında bulundu. Toplantıya katılan 6 derneğin temsilcisine ulaşan Yeni Şafak, CHP’nin iddiasının yalan olduğunu ortaya çıkardı.

ÖYLE BİR ŞEY OLMADI

Valilikte rutin olarak düzenlenen ve 10 Mayıs Engelliler haftasına denk gelen toplantıya katılan engelli derneklerinin temsilcileri, Mustafa Adıgüzel’in iddia ettiği gibi bir konuşmanın asla yaşanmadığını söyledi.

Konuya ilişkin ulaştığımız temsilciler, “Vali bey bizi kapıda karşıladı. Tamamıyla o günün anlam ve önemine ilişkin, denetimlerin sıklaşması, bakım merkezlerinin iyileştirilmesi gibi konular konuşuldu. Sayın valinin ağzından iddia edildiği gibi CHP’ye yönelik küfür, hakaret çıkmadı. Toplantıda zaten siyaset konuşulmadı. 15 kişiydik. Aramızda bayanlar da vardı. Sayın Adıgüzel’e yanlış bilgi verilmiş” diyerek CHP’nin iftirasını gün yüzüne çıkardı.

CHP’DEN ADAY OLMUŞ

Vali Seddar Yavuz’a atılan son iftiranın arkasından Türkiye Engelliler Konfederasyonu Ordu İl Meclis Başkanı Ümit İşbakan çıktı. İşbakan’ın Vali ile toplantıya katılacak olan ve önceden belirlenen heyetin içinde olmadığı fakat heyetle birlikte toplantıya katıldığı öğrenildi.

İşbakan’ın 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Altınordu meclis üyesi aday adayı olduğu da tespit edildi. İşbakan’ın sosyal medya hesaplarından CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve CHP Milletvekili Mustafa Adıgüzel’le fotoğraflar paylaşması dikkat çekti. Daha önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel de, Vali Yavuz’a iftira atmıştı.

YORUMLAR 37
  • m. Ali Efendiler 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlarda palavracılıkta sınır yok..
    Cevapla
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklara ve küçüklere iyi örnek teşkil etmiyorlar. Böyle siyaset olmaz en iyisi hepsi istifa etsin.
    Cevapla
  • KAPAK 4 yıl önce Şikayet Et
    chp ye ve adaylarına oy verenlere ,güvenenlere ,inananlara allah akıl fikir versin ...kurunun yanında yaş ta yanacak.allah muhafaza etsin ..
    Cevapla
  • Vn.... 4 yıl önce Şikayet Et
    Imamoğlu allaha inanki hiç harbi bi adam değilsin kafanda 100 tane tilki var istanbullular şunu bilsinki bo o koltuğa otursun 40 derece dönecek
    Cevapla
  • Belcikadan 4 yıl önce Şikayet Et
    40derece denmez 180 derece yada u donusu kardes
    Cevapla
  • Denizli 4 yıl önce Şikayet Et
    Umarım İstanbul halkı sandık ta bu basit adama haddini bildirir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek