'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Hocaefendi, haftalık sohbetinde yarın yapılacak İstanbul seçimleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Cübbeli Ahmet Hoca, Saadet Partisi seçmenine de yarın için çağrı yaptı.

Yorumlar 75 Yorum Var
  • birisi 24.06.2019 18:34
    seçmen yaşı 18 olunca sonuçları böyle oldu. bence laftan anlamayan yaş gurubunu seçmen yapmak çok büyük bir hata oldu.
  • Turan ŞENGÜL 24.06.2019 09:33
    cübbeli ahmet hocam çok doğru söylüyorsunuz da fakat eksiklik nerede 18 yıldır halen kapitaist yönetimle yönetiliyoruz peki akp nin siyasi islama dönüştürülmesi için siz alimler ne gibi katkı sağladınız siyasi islama dönüştürülmeyen bir partinin daha ne kadar kapitalist faiz yönetimleriyle bu halkı ezmeye devam edecek mesele sistem değişikliğinin hızla devam etmesidir Allahın adalet sistemini kurulmasından geçiyor yoksa bir gün gelecek ki idealsiz kalan bu gençlik isyan edecek daha büyük felaketlerle karşı karşıya kalacağız o zaman faizsiz bir ekonomi sistemine kapı açılmalıdır islami bir eğitim siistemine ulaşılmalıdır Allahın sosyal toplumsal adalet sistemi kurulmalıdır.
  • Altunbaş 23.06.2019 17:57
    Cübbeliye saldıranlar şimdi onu haber yapıyor ne diyelim Allah islah etsin
  • oraloğlu 23.06.2019 16:20
    nasihat: saadet partisi lideri ve devam eden cemaati nin hala islamda olduklarına inanmıyorum.. imanlarını bir kere daha irdelesinler( Bak: imam ı Gazali hazretleri, İmam ı Rabbani hazretleri... A.İ Geylani hazretleri:) Bu onlar için daha hayırlıdır... bilgilerinize. müşahade yakin ehlinden. ateş perestleri (Zerduş) ları meclise taşımaya sebep olunmaz:: olunursa dinden çıkılır.... benden söylemesi. yinede siz bilirsiniz.. bilgilerinize.. müşahade yakin ehlinden.
  • veysel 23.06.2019 15:01
    hocam allah cc razı olsun iyiki uyarıyorsun
Daha fazla yorum görüntüle