Başkan Erdoğan'dan ilk açıklama

Başkan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul seçimleriyle ilgili Twitter adresinden açıklamalarda bulundu. Erdoğan 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi sonuçlarının İstanbul'umuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milli irade bugün bir kez daha tecelli etmiştir. Gayrı resmi sonuçlara göre seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyorum.' dedi.

Başkan Erdoğan'dan ilk açıklama
Başkan Erdoğan'dan ilk açıklama
GİRİŞ 23.06.2019 22:40 GÜNCELLEME 23.06.2019 22:53
Bu Habere 247 Yorum Yapılmış

Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Erdoğan şunları söyledi:

 

 

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi sonuçlarının İstanbul'umuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milli irade bugün bir kez daha tecelli etmiştir. Gayrı resmi sonuçlara göre seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyorum.

Bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de demokrasiden, hukukun üstünlüğünden, ülkemizin barış, refah ve istikrarından taviz vermeden, Cumhur İttifakı'nın ilkeleri çerçevesinde, birlik ve beraberlik içinde, 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz.

 

 

Bu ay sonu gerçekleştirilecek G-20 Zirvesi, Çin ziyareti ve ardından Güney Avrupa ve Balkanlar Zirvesi başta olmak üzere, Türkiye'nin önündeki tüm iç ve dış meselelere, milli menfaatlerimiz doğrultusunda titizlikle eğilmeye devam edeceğiz." dedi.

İŞTE ERDOĞAN'IN PAYLAŞIMLARI

 

 

 

YORUMLAR 247
  • yusuf paşa 4 yıl önce Şikayet Et
    reis ekrem senden ve validen ve milletten özür dilemedikçe onunla görüşürsen canımdan çok sevdiğim seni terk edebilirim.
    Cevapla
  • hakikat kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    milli menfaatleri kendi menfaatleridir bu böyle bilinsin
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahanda yazıyorum buraya? 5 Yıl içinde 1993 yılında Yeni bir Başkan Yeni bir istanbul diye seçilen Nurettin Sözen zamanında İSKİ yolsuzluğu gibi bir Yolsuzluk veya Büyük Olay Patlamasını bekleyin?.. Çünkü bu Chp,nin Fıtratında var?.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    3 Haziranda Resim; Türk Halk,ı 25- 30 senede bir Yapılanları unutuyor? Normal Seçim Belediye seçimi derken Yöneticileri birden 1993 Yılındaki gibi Yeni bir tarz Yeni Başkan olarak İstanbula Nurettin Sözeni getiriyorlar Sonra Susuzluk,Çöp dağları,sefalet ,Çile,Dert ve İSKİ yolsuzluğu derken tekrar O ili,ilçeyi toparlayacak (Ak parti Adayları gibi) doğru insanı seçiyorlar ama iş işden geçiyor 40-50 yıl geriye gidiyoruz?. :)
    Cevapla
  • İso 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun paşamm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı