Bakan Soylu: İstanbul'un, valiye 'it' diyen bir belediye başkanı oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarına ilişkin yapığı açıklamada , "31 Mart sonrası olan olaylarda kıyamet koparanlar, Türkiye'yi diktatörlükle, hukuksuzlukla ve anti demokratiklikle suçlayanlar, dün akşam sevinç çığlıkları atıyorlardı" dedi.

Bakan Soylu: İstanbul'un, valiye 'it' diyen bir belediye başkanı oldu
Bakan Soylu: İstanbul'un, valiye 'it' diyen bir belediye başkanı oldu
GİRİŞ 24.06.2019 16:50 GÜNCELLEME 24.06.2019 16:53
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyanet İşleri Başkanlığı Göç ve Manevi Destek Merkezi açılışına katıldı. Soylu açılışın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmesi sorulan Soylu, "31 Mart sonrası olan olaylarda kıyamet koparanlar, Türkiye'yi diktatörlükle, hukuksuzlukla ve anti demokratiklikle suçlayanlar, dün akşam sevinç çığlıkları atıyorlardı" dedi. 

Demokrasiyi tanımanın ve hazmetmenin kolay olmadığını belirten Soylu, "Bazen kazanmak kaybetmektir, bazen de kaybetmek kazanmaktır. Siyasi hayatımızda kaybetmişliklerimiz var, kazanmışlıklarımız var, bunlar olacaktır. Ama biz dünyayı yıkmıyoruz aramızdaki temel fark bu. Demokrasi şehitleri veren bir anlayışın içerisinden geliyoruz. Demokrasi şehitleri verdirenler ile verenler arasındaki temel fark var bu. Hukuka uyanlar ile hukuka küsenler arasındaki temel fark bu. Bizim biraz işimiz zorlaşacak. İşimiz şundan zorlaşacak, İstanbul'un, valiye 'it' diyen bir belediye başkanı oldu. Doktorlara şiddet, kadınlara şiddet... İnşallah bizim işimizi zorlaştırmaz. Benim söyleyeceğim bu" diye konuştu. 

 

 

YORUMLAR 35
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp ye oy veren hainler sayesinde ibb bbaskani oldu
    Cevapla
  • Ali Kılıç 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık Sayın bakanım
    Cevapla
  • berk 4 yıl önce Şikayet Et
    o vali İstanbul valisi olmalı
    Cevapla
  • mustafa 38 4 yıl önce Şikayet Et
    Vallaha Devletin mülki amiri olan Şehrin Valisine it diyen istanbulda buna evrak imzaltmaya gelen vatandaşa ne der aceba
    Cevapla
  • Korfezli 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım anlayın artık halk icraat istiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı