Devlet Bahçeli'den Akşener'e: Vefasız, vakursuz

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve İP'in Genel Başkanı Meral Akşener'i yerden yere vurdu.

GİRİŞ 26.06.2019 11:21 GÜNCELLEME 26.06.2019 12:00
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

MHP lideri Bahçeli Devlet Bahçeli grup toplantısında yaptığı konuşmada İP'in Genel Başkanı Meral Akşener'e sert sözler yüklendi.

"İP'İN BAŞINDAKİ ŞAHIS İMRALI'DA NÖBETTE MİYDİ?"

23 Haziran seçimlerinde hakikatın yanında yer aldık. Cumhurun yanında olduk. Üzerimize ne düşüyorsa yaptık. Çok şükür müsterihiz. Hiç kimse samanlıkta iğne aramasın. Orasını burasını oynatmasın. Herkes dilinin ayarına dikkat etsin. Tekkede derviş olanlar dışarıda keşiş olanlarla işimiz olmaz. MHP İstanbul'da bin yıllık kardeşliğin yanında yer almıştır. MHP Cumhur ittifakının yanında çalışmış. İstanbul'a bir mitil attık alayı kayış kopardı. Malum çevreler militanlaştılar. Sevgisizliğin mimar başı hale geldi. Zavallılar ne bilsin. Onların çoktan tutuşmuş fitili. MHP dediğini yaptı, sözünü tuttu. İstanbul'a gelmediğimizi diyenler, iyi görünümlü kötülerdir. Bunlar baktıklarını göremezler. Bunları anlatmak için 3 maymun metaforu bile yetmeyecektir. Fitilini Kandil ve Pensilvanya'nın ateşleyenlerin MHP'yi anlamaları beklenemez. Bunlar akıllarınca bizi köşeye sıkıştıracaklar, İP'in başındaki zat diyor ki " Mitili İstanbul'a atanlar İmralı'ya attı" dedi. İP'in başındaki şahıs buna şahit olmuştur demek ki. İmralı'da nöbetteydi demek ki. Bizi hedef alarak İmralı canisinin mektubuna sahip çıktığımızı söylemek ihanettir.

"BAHÇELİ'DEN AKŞENER'E: VAKURSUZ, VEFASIZ..."

Ha HDP ha Kandil. Bunların bir farkı yoktur. Edirne'de cezaevinde yatan terörist Demirtaş, İmralı'daki caninin söylemlerine baktığımızda PKK'nın çözüldüğünü görüyoruz. Teröristbaşının mektubuna ne İP ne CHP'den ses çıkmamıştır. Açıklamalarımızı çarpıtmışlardır. Bu mektuptan önceden haberimizin olduğunu söyleyenler satılık kalemlerdir. Teröristbaşının mektubuna ona verdiğimizi söylemek ahlaksız bir iftiradır. Bu mektuptan fayda uman namerttir. HDP'yle kucak kucağa, FETÖ'yle arkalı önlü konuşanlar kimlerdir? İP'İn başındaki vefasız, vakursuz bir şahsiyet bize laf söyleyemez. İhanetle savaşımız sonuna kadar sürecek. 

"ÖNÜMÜZDE SEÇİMSİZ 4 YIL VAR"

İstanbul seçimleri için milletimiz kararını vermiştir. 23 Haziran seçimlerinin memleketimize hayırlı olsun. İstanbul seçimleri için gece gündüz çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Partili kardeşlerime teşekkür ediyorum. Önümüzde seçimsiz gelecek 4 uzun yıl var.

"TEK ADAM İDDİALARI ÇUVALLAMIŞTIR"

"Türkiye'de demokrasi yok diyenler" bir kez daha utanmışlardır. Tek adam iddiaları 23 Haziran'da emel sahiplerini mahcup etmiş, hepsini çuvallatmıştır. 

"İMAMOĞLU'NUN GİZLİ GÜNDEM MADDESİ VAR"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın icraatlerini yakından takip edeceğiz. İstismar ve yalan siyaseti maalesef öne çıkmıştır. Terörizme karşı pençe harekatı yapan Türkiye sosyal medyadaki ahlaksızlara da en iyi cevabı verecektir. 

İstanbul seçimleri yenilenmeliydi. CHP Genel Başkanı'nın dünkü grup toplantısında 23 Haziran'da iptal edilebilir demesi şımarık bir ruh halini ortaya koymuştur. 

İstanbul Belediye Başkanı'nın açıklaması dikkatle incelenmelidir. Kendisi haddini aşarak bir belediye başkanının gizli gündem maddesi olduğu görülmüştür. 

"BÖLÜCÜLÜĞÜNÜZÜ ÖRTEMEZSİNİZ"

Afrin'in bedeli İstanbul olmuştur diyen hainler, bölücülüğünüzü "Her şey çok güzel" sloganıyla kapatamazsınız. Cumhur ittifakı geleceğe, önüne bakmalı, ülke meselelerine odaklanmalıdır. Cumhur ittfakı milli iradenin surudur. Etrafımız ateşe topudur. İnanırsak başarırız. 2023'te yeni bir Türk mucizesine imza atarız. Cesaretle yaklaşırsak korkuları yıkarız. 

"S400'LERİ ALIP VATANIMIZA YERLEŞTİRMELİYİZ"

Türk devlet felsefesinde adalet her şeyin başında gelir. Devleti devlet yapan adalettir. Hukukun üstünlüğü prensibidir. ABD'nin Türkiye'yi S400 üzerinden tehdit etmesi malum ortadadır. Yapmamız gereken S400'leri alıp vatanımıza yerleştirmeliyiz. Bizi bunun üzerinden tehdit eden ABD'nin bu sözlerinin bizim için kıymeti yoktur. S400'lerin alınması milli güvenlik için olmazsa olmazdır. Türkiye taviz vermemelidir. Milli devletimiz için hayati bir öneme sahiptir S400. 

 

 

 

 

YORUMLAR 74
  • Aylin 4 yıl önce Şikayet Et
    Diyorlarki akp bu pkk ya öcalan a yüz verdi siz yaptınız siz ettiniz diyorlar..iyi de kardeşim onlar huzur olsun diye zorunlu barışçıl adım atmak zorunda kaldılar ama siz onlara bayılıyormuşsunuz haberimiz yoktu bu kadar çok sevdiğinizi...koşar adımlarla onlara doğru yürüyeceğinizi ve çok seveceğinizi tahmin edemediler...
    Cevapla
  • keskin i 4 yıl önce Şikayet Et
    HELAL SANA REİS, yola devam.
    Cevapla
  • Ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatan sevgisi budur asla taviz yok Devlet Beyde varol ADAM
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Hedef 2023 istikamet kızıl elma anlamayan anlasın
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    tekkede dervis disarda kesis olanlar sözü cok hosuma gitti sayin bahceli Allah vatanini sevenlere uzun omurler versin.....aksener fetö teror orgutuyle pkk ile kolkola girmiş bizim gozumuzde vatanini zerre sevmeyen bir kisidir hainleri Allah a havale ediyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!