Cumhurbaşkanlığı'ndan vatandaşlara çağrı!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin 3. yılında Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek etkinliğe vatandaşları davet etti.

GİRİŞ 13.07.2019 22:23 GÜNCELLEME 13.07.2019 22:27
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Altun, Twitter paylaşımında, milletin 15 Temmuz darbe girişimine karşı tek yürek olup büyük bir destan yazdığını belirtti.

 

 

"SAAT 20:00'DE ATATÜRK HAVALİMANI'NDA BİR ARAYA GELİYORUZ"

Destanın üçüncü yılında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla etkinlik düzenleneceğini aktaran Altun, "Saat 20.00'de Atatürk Havalimanı'nda bir araya geliyoruz." ifadesini kullandı.

 

 

Fahrettin Altun, paylaşımında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca hazırlanan, 15 Temmuz gecesine dair görüntülerden derlenen videoya da yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz'da vatandaşları Atatürk Havalimanı'na davet ettiği videonun da kullanıldığı klipte, "Destan kaldığı yerden devam ediyor. 15 Temmuz'un kahramanları Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımızla Atatürk Havalimanı'nda buluşuyor. Haydi İstanbul. 80 milyon tek yürek, 'vatan bizim, irade bizim' diye haykırmak için buluşmaya..." cümleleri seslendirildi.

YORUMLAR 14
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Biraz önce Muharip Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Şanver'in çocuklarının düğününde 15 temmuz u bir kez daha dinledim. Gerçekten bu komutanlar, teknisyen,makinist, vatandaş ve tabiki başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere çok kahraman var. Hele Cumhurbaşkanımızın İstanbul Atatürk havalimanı işgal altında iken dalamandan İstanbula yola çıkması tam bir kahramanlık ve teslimiyet
    Cevapla
  • Unutma 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişte ki Cumhur başkanlarından hangisi savunma sanayinde devrim yapmıştır.En önemli devrim de budur.
    Cevapla
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Terto Savunmada olduğu gib sağlıkta da devrim var. E-nabız uygulamasına gir gör bunları chp rüyada bile gerçekleştiremezdi.
    Cevapla
  • Terto 4 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık ne olacak?
    Cevapla
  • derinsözler 4 yıl önce Şikayet Et
    VATAN SANA CANIM FEDA VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR 15 Temmuz’u unutma unutturma
    Cevapla
  • kaptan 4 yıl önce Şikayet Et
    gecmiste ne hükümet ler ne baskabaknlar gördük ülkeyi borc batakliginda terk edenler milleti üc kurusa muhtac edenler gelen in gideni arattigi günler yasadik hic birinin özal haric bu devlete bir dikili tasi yok taaaki ERDOGAN diye biri cikana dek ülke ve millet adina her seyi yapan bir lider bunada erdogan caliyor yiyor etrafini zengin etti ülkeyi batirdi diye hayiflaniyor lar sahi bu millet ne istyor yaa bir insan bu kadar mi nankör olur ya
    Cevapla
  • DADAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Nöbetimiz devam ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!