Meclis'te CHP provokasyonu: Bostancı'dan muhteşem cevap

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 15 Temmuz Özel Oturumu düzenlendi. CHP Grup Başkanvekili Özkoç konuşmasında provokatör ifadeler kullandı. Özkoç'a tepkiler yükselirken, AK Parti Grup Başkanı Bostancı'nın, "Sözleriniz Marmaris'e paralel" cevabı büyük alkış aldı.

GİRİŞ 15.07.2019 14:16 GÜNCELLEME 15.07.2019 15:32
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla özel oturum yapıldı.

 

 

 

NACİ BOSTANCI'DAN CHP'Lİ ÖZKOÇ'A MUHTEŞEM CEVAP

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un, kendisine verilen sürede yaptığı konuşma tepki çekti. 15 Temmuz Milli Birlik Günü için düzenlenen oturumda konuşmasını 'eski sisteme dönelim' diyen Özkoç'un provokatör ifadelerinin ardından AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı söz aldı. Bostancı şunları söyledi: 

 

 

"Bu alçak terör örgütünün hedefinde bir numaralı isim Sayın Cumhurbaşkanıydı. Aynı gece burada bütün partilerden milletvekilleri vardı ve onlar demokrasiye sahip çıktılar. Lütfen Marmaris'i, oradaki suikast timini hatırlayın. Sayın Engin Özkoç, sizin konuşmanız Marmaris'e paralel düşüyor."

"BU ÖRGÜTÜN HANGİ AMACA HİZMET ETTİĞİ AÇIK"

Açılış konuşmasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop yaptı. Şentop, şunları söyledi:

"Türkiye, 15 Temmuz gecesi gerçek yüzünü ve işbirlikçi karakterini şüpheye yer bırakmayacak şekilde göstermiş olan FETÖ’ye karşı başarılı bir mücadele yürütmüştür. Yeni nesil bir terör örgütü olan ve her kılığa girebildiğini, her olayı tahrif edebildiğini birçok defa göstermiş olan bu örgütün hangi uluslararası amaçlara hizmet ettiği açıktır.

Dostlarımız müsterih, düşmanlarımız haberdar olsunlar ki, işgal veya ilhak niyetine bu milletin vereceği karşılık, ne zaman olursa olsun, 100 yıl öncesinden ve 15 Temmuz gecesinden farklı olmayacaktır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'teki oturuma katıldı.

"ASKERİMİZİ HAİNLERDEN AYRI TUTUYORUZ"

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise şu ifadeleri kullandı: 

"Bu vatan darbeyi çıplak elleriyle durdurmuştur. Ömer Halisdemir gibi kahraman vatan evlatları gözünü kırpmadan şehadete yürümüştür. Milletimizin göz bebeği olan ordumuzu bu hain darbecilerden ayrı tutuyor, bu darbecileri asker olarak nitelemiyoruz."

"KONTROLLÜ SİYASETÇİLER..."

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay konuştu. Akçay'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"15 Temmuz kalkışmasına kontrollü darbe diyenlerin kendileri kontrollü siyasetçilerdir. İhanetin, millete karşı suçun özgürlüğü olmaz. Darbeye teşebbüsün özgürlüğü olmaz. 15 Temmuz darbe girişiminde hedefine ulaşamayan hainler ve efendileri ekonomik dengeler üzerinde oynayarak Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak istemiştir."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 74
  • fuat g 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP,HDP,İP,SP hepsi aynı topun kumaşı...Bunların kimlerden destek aldıklarına bakın...Bunların dürüst olmalarını beklemek mantıksızdır...
    Cevapla
  • türkoğlu... 4 yıl önce Şikayet Et
    neden bu darbeyi meclis araştırmaktan uzak duruyor... ... darbenin asıl ağa babaları hesap vermezken üç beş çapulcu devlet memurunu hapsetmekle bu dava kapanmaz... sorumluluğu olan herkes bunun bedelini elbette ödeyecek... vatanıma milletime ihanet eden bu ihanete katkısı olan herkes bunun bedelini ödemeli... vesselam...
    Cevapla
  • nana 4 yıl önce Şikayet Et
    chp böyle yaptıkça ilel ebed muhalefette kalacaktır. bir vatnadaş olarak chp li vekilin konuşmasından iğrendim tiksindim. yazıklar olsun onlara. insanda biraz insaf haya olur. milltin gözününün içine baka baka yalan söyledi.
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapan arkadaslardan rica ediyorum konusmanin tamamini izleyin sonra yorum yapin.
    Cevapla
  • öğretmen 4 yıl önce Şikayet Et
    iste belediye başkanı İstanbul a seçildi zamaninda stv de spikerlik yapmıyor muydu.halkin gözüne baka baka yalan soylemedimi.karisi ve kendisinin 15 temmuz mesajları ni goren ancak ahmak olmalı ki bunların neci olduğunu anlamasın.hepsinin cibilliyeti aynı al birini vur ötekine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi