Anlamlı açılışta sürpriz isimler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’nün 15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişimi sırasında uçak ve helikopterlerden atılan bombalar sonucu hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün yerine yapılan yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Açılışa Devlet Bahçeli ve Bakir İzzetbegoviç'in yanı sıra Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener de katıldı.

Anlamlı açılışta sürpriz isimler!
Anlamlı açılışta sürpriz isimler!
GİRİŞ 15.07.2019 23:49 GÜNCELLEME 16.07.2019 00:40
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi sırasında hainlerce havadan bombalanan Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün yerine yapılan yeni hizmet binasının açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

 

 

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER DE AÇILIŞTA

Açılışa, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Bosna Hersek Halklar Meclisi Başkanı Bakir İzzetbegoviç, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül,  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, YSK Başkanı Sadi Güven katıldı.

 

 

ERDOĞAN TURGUT ASLAN İLE SOHBET ETTİ

Törende, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında cuntacılar tarafından başından vurularak yaralanan Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı Turgut Aslan’ın yanında oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aslan ile bir süre muhabbet etti.

YORUMLAR 34
  • Vatana evladı 4 yıl önce Şikayet Et
    ne yüzsüz ahlâksız ınsanlar bunlar be
    Cevapla
  • büyükdoğu 4 yıl önce Şikayet Et
    mansur yavaşı gören varmı?
    Cevapla
  • Manisalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangi yüzle gelmişler anlamıyorum biri arka kapıdan kaçıyor bir yurtta sulh zırvalıyor yüzzüsüzler
    Cevapla
  • Naber? 4 yıl önce Şikayet Et
    S-400’leri orada sergileyecektik. Ucu da tam Batiya dogru
    Cevapla
  • SEVDA 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ülke hepimizin sen ben yok biz varız çünkü...herkes aynı görüşte olamaz ama dışarıya birlik görüntüsü verelimki Müslüman türkiyeden korksunlar ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki