Fuat Oktay: Kim ne karar alırsa alsın...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Kim ne karar alırsa alsın, kim ne engel çıkarmaya çalışırsa çalışsın bu bildiride vurgulandığı üzere Türkiye, doğu Akdeniz’deki hidrokarbon arama faaliyetlerine aynı kararlılıkla devam edecek ve uluslar arası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanmaktan geri durmayacaktır.

Fuat Oktay: Kim ne karar alırsa alsın...
Fuat Oktay: Kim ne karar alırsa alsın...
GİRİŞ 19.07.2019 03:16 GÜNCELLEME 19.07.2019 03:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,TBMM Genel Kurulu’nda konuştu.

Oktay, TBMM’nin önemli ve memnuniyet verici milli bir duruşa şahit olduğunu belirterek, “Bugün çatısı altında bulunduğumuz Gazi Meclisimizde grubu bulunan dört siyasi parti yaptıkları ortak destek açıklamasıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi ne ülkemizin ne de Kıbrıs Türkü’nün Doğu Akdeniz’de meşru çıkarlarının gasp edilmesine müsaade etmeyeceğini güçlü bir şekilde dünya kamuoyuna ilan etmiştir. Kim ne karar alırsa alsın, kim ne engel çıkarmaya çalışırsa çalışsın bu bildiride vurgulandığı üzere Türkiye, doğu Akdeniz’deki hidrokarbon arama faaliyetlerine aynı kararlılıkla devam edecek ve uluslar arası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanmaktan geri durmayacaktır. 20 Temmuz Barış ve Demokrasi Bayramı öncesi yayınlanan bu bildiri K5ıbrıs türkü’nün hiçbir zaman yalnız bırakılmayacağının güçlü bir ifadesidir” dedi.

 

 

YORUMLAR 1
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    İmf Kapısında süründürülen Türkiyeden S400 Alan Haklarını sonuna kadar arayan Türkiyeye geldik.Bu geliş serüveninin Baş mimarı Recep Tayyip Erdoğandır.Leş kargaları Doğalgazın kokusunu almış olmalı.Lakin Aslan hakkını yedirmeyecek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor