Erdoğan'dan Ayaz ve Nupelda'nın babasına taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tunceli'de terör örgütü PKK'nın tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu yaşamını yitiren Ayaz ve Nupelda kardeşlerin babası Ekber Güloğlu'nu arayarak taziyelerini iletti.

Erdoğan'dan Ayaz ve Nupelda'nın babasına taziye telefonu
Erdoğan'dan Ayaz ve Nupelda'nın babasına taziye telefonu
GİRİŞ 20.07.2019 19:59 GÜNCELLEME 20.07.2019 20:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunceli’de terör örgütü PKK’nın araziye tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu yaşamını yitiren 8 yaşındaki Ayaz ve 4 yaşındaki Nupelda kardeşlerin babası Ekber Güloğlu’nu telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunceli’de terör örgütü PKK’nın araziye tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu yaşamını yitiren 8 yaşındaki Ayaz ve 4 yaşındaki Nupelda kardeşlerin babası Ekber Güloğlu’nu telefonla arayarak taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşmede, Ayaz ve Nupelda’ya Allah’tan rahmet, aile üyelerine baş sağlığı dilediği öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 5
  • deli 4 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten reisimiz bi tane sol partilerin hiç birinden pkk ya lanet yok allahın laneti devletimizin milletimizin düşmanlarına olsun o çocuklar şehittir onların makamı bu rezil dünyada yaşamaktan çook ileridedir ama düşmanlar cehennemde kendilerine en azaplı yerden yer beğensinler
    Cevapla
  • bozok 4 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanımız bir tanedir. gerçekten etrafındakiler ona ayak uydurabilse bugün 5 kat daha iyiydik. Tek geçerim:Tayyip Erdoğan!
    Cevapla
  • Hmd 4 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ve uzantilarina oy verenlere hakkımı helal etmiyorum
    Cevapla
  • Kızıl elma 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika neden kolaylıkla bize F 35 leri vermiyor biz amerikana karşı neden sesimizi çıkartamıyoruz Cumhurbaşkanımız neden hiç bir şey yapmıyorlar mesela onların ile ilgili bir şeyi yasaklıya bilir Biz gücümüzü Allah'tan alırız ama onların Allah'a bile yok mesela onlara karşı bir hamle yapabiliriz Türkiye'de Onların bir sürü şeyleri var karşı atak yapılabilir
    Cevapla
  • Ejder 4 yıl önce Şikayet Et
    Vermedikleri daha iyi kardeş çünkü hackleyecekler verdiği uçakları ozaman elin kolun bağlı olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası