Sözcü'nün iddiasına çok sert yanıt!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Sözcü Gazetesi'nden yer alan 'beş yıl belediyeden maaş alıp işe gitmeyen akrabasını danışmanı yaptı' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Haberlerin düzmece olduğunu belirten Toprak, ilgililer hakkında yasal işlem başlatacağını açıkladı.

Sözcü'nün iddiasına çok sert yanıt!
Sözcü'nün iddiasına çok sert yanıt!
GİRİŞ 22.07.2019 15:37 GÜNCELLEME 22.07.2019 15:50
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Sözcü Gazetesi'nin iddialarına ilişkin yapılan açıklamada, ''HDP ve İYİ Parti’nin desteklediği Saadet Parti’li Adıyaman Kahta Belediyesi ve CHP Adıyaman Gölbaşı Belediyesi’nin işçi kıyımlarının üstünü örtmek ve konuyu saptırmak amaçlı bazı basın ve yayın organlarında iddia edilen akrabamı danışman aldığım iddiası tamamen asılsızdır. TBMM çatısı altında akrabalık bağım olan kimse çalışmamaktadır.
    
Saadet Parti’li Kahta ve Chp’li Gölbaşı belediyelerince mağdur edilen akrabam olmayan liyakatı ile danışmanlık görevini gerçekleştirebilecek işçi arkadaşlarımızdan biri taahhüt ettiğim gibi boş olan danışmanlık kadromda kanun ve yönetmelik çerçevesinde istihdam edilmek üzere değerlendirilerek görevlendirilecektir.
    
Sözde hak, hukuk, adalet diyenlerce çıkarılan işçilerin çalışmadan maaş aldığı iddiaları tamamen    yalan ve düzmeceden ibarettir.

 

 

Asılsız ve karalama niteliği taşıyan iftira niteliğindeki düzmeceyi gerçekleştiren, yayınlayan, kaynak gösteren ve kaynak göstermeden yayınlayan bazı basın, yayın organları, kuruluşları ve haberi yapan kişiler hakkında tarafımızca yasal işlemler başlatılacaktır. '' ifadeleri yer aldı

YORUMLAR 17
  • istanbul 4 yıl önce Şikayet Et
    Kapatıngitsin
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    chpliler herkesi kendileri gibi zannediyor ...
    Cevapla
  • Avcılar 4 yıl önce Şikayet Et
    okadar dürüstseler gelsinler de İstanbul Avcılar daki eski başkan handan ın yeğenlerini birinci derece yakınlarına baksınlar atm memuru mu dedi birileri bizde fazlasıyla var
    Cevapla
  • urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    iddia makamı küflü ama bu vekiller adıyaman a ne yapmış??
    Cevapla
  • Selim 06 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın vekil bunlara öyle bir tazminat davası açınki bellerini düzeltemesinler birdaha saçma sapan haber yapmasınlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki