Erdoğan talimatı verdi! Harekete geçildi

Seçim sürecini geride bırakan AK Parti, teşkilatları güçlendirmek için kolları sıvadı. Teşkilat yöneticileri parti içindeki kırgın ve küskün isimlerin hem gönlünü alacak hem de onları yeniden teşkilat çalışmasına dahil edecek.

Erdoğan talimatı verdi! Harekete geçildi
Erdoğan talimatı verdi! Harekete geçildi
GİRİŞ 28.07.2019 07:10 GÜNCELLEME 28.07.2019 07:10
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında “Özellikle de il ve ilçe başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden hiç vakit kaybetmeden şehirlerinize döner dönmez hemen partimizde görev almış veya gönül vermiş her bir kardeşimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan’ın talimatının ardından AK Parti teşkilatları çalışmalara başladı. Teşkilat yöneticileri 2001’den bu yana AK Parti’ye gönül vermiş ancak daha sonra teşkilatlardan uzaklaşmış isimlerle ilgili bir tarama çalışması yapacak. Dargın olan isimler tespit edilecek. Teşkilat yöneticileri bu isimler ile görüşerek onları dinleyecek, sıkıntıları varsa çözüm yolları arayacak. Teşkilat içerisinde “kucaklaşma” adı altında yapılacak toplantılarla bu isimler ile teşkilatı buluşturacak. Toplantılar sonucunda teşkilattan uzak kalan isimler yeniden partiye kazandırılacak.

Türkiye

YORUMLAR 30
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeli, Iraklı savaş kackini arap mülteciler i gönderin oyunuz en az 15 puan artar.
    Cevapla
  • KaraBelaFatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Mlzah o insanlarda eli silah tutabilecek olan da bir zahmet terk etmesin vatanını. Uçak helikopter denilecekse söz konusu vatansa her şey yapılır bizim milletimiz taşla, levyelerle uçaklara dalıyor, tankların önüne atlıyor üstüne çıkıyor. Yaşlılara bir şey demiyorum tabi ki kadınlar içinde çocuklar içinde ama 18 yaşından büyük olan erkekler de bir zahmet savaşsın. Öso'ya katılabilirler silah yardımı da olur. Asıl ülkelerini terk ederek siyonist yahudiler ellerini kollarını sallayarak oraya yerleşir.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçma bir öneri , o insanları korumazsak güneyimizi Yahudi'ye ve batılı güçlere teslim etmiş oluruz. Azıcık aklınızı kullanın.
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Guçlendirmek güzel yanındayız ama şehitlerinede sahip çıksın
    Cevapla
  • fatma 4 yıl önce Şikayet Et
    Asla ŞEHİT,GAZİ ayrımı olmamalı,evlat kaybeden ana babaların gönlü alınmalı.REİSİMİZ sesimizi duyup dualarımızı almalı.
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    akpartinin gölgesini kendi gölgesi sanan alçaklardan kurtulmadıkça durum daha da zorlaşacak
    Cevapla
  • 707 4 yıl önce Şikayet Et
    teşkilattakiler zaten milleti küstüren.herşey reis için.o gittimi iş biter.
    Cevapla
  • Muratb 4 yıl önce Şikayet Et
    akpartili asla olmayan akpartililer türedi. Her yerdeler. Sanırsın ki cebini dolduranların hepsi de Ak partili. Burdan söylüyorum. Bunlar ya menfaatçi ya pkk lı yada fetöcü. Ama ihale ak partiye reise kalıyor malesef. Gönlü kırılmış olanlar. Bence siz reisin yakasından bi düşün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme