CHP'li başkanın oğlu Efe Uygur'dan tepkilere hakaretli cevap

Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur'un genel müdür yardımcısı olarak atadığı oğlu Efe Uygur, gelen tepkilere ağır hakaretlerle cevap verdiği iddia edildi.

CHP'li başkanın oğlu Efe Uygur'dan tepkilere hakaretli cevap
CHP'li başkanın oğlu Efe Uygur'dan tepkilere hakaretli cevap
GİRİŞ 29.07.2019 19:45 GÜNCELLEME 29.07.2019 19:46
Bu Habere 141 Yorum Yapılmış

Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur'un TORBEL A.Ş.’ye müdür yardımcısı olarak atadığı üniversite öğrencisi oğlu Efe Uygur, torpili eleştirenlere sosyal medyadan yaptığı paylaşımda hakaret ettiği iddia edildi.

Medyada yer alan haberlere göre, CHP'nin İzmir belediyelerinde haberi peş peşe gelen torpil skandalı konuşulurken, ismi geçen Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur'un oğlu Efe Uygur, bir skandala daha imza attı.

HAKARET EDEREK CEVAP VERDİ

Babası tarafında TORBEL’e müdür yardımcısı olarak atanan Efe Uygur, halkın her kesiminden gelen tepkilere hakaret ederek cevap verdi.

Efe Uygur sosyal medyadan yaptığı, ''Allah’a şükür sizin gibi hırsız da değiliz, sizin gibi köpek de değiliz…'' paylaşımıyla, tepki gösteren vatandaşlara hakaret etti.



BABASI TARAFINDAN GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK ATANMIŞTI

CHP'li Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur, 'tasarruf' diyerek 425 işçiyi işten çıkardı. Ancak başkanın, 24 yaşındaki üniversite öğrencisi oğlunu 7 bin lira maaşla genel müdür yardımcısı olarak atadığı ortaya çıkmıştı..
 
Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan İsmail Uygur, ''Benim oğlum işletme fakültesi son sınıf öğrencisi. Burada verdiğimiz görev onun maaş ya da makam alması için değil. Başka genel müdür yardımcısı da var. Özel aracımı ve yakıtımı kullanıyor. Belediye şirketinden araç ya da yakıt almıyor. Günde 15 saat çalışıyor. Benim sağlıklı veriye sağlam bilgilere ve raporlara ihtiyacım var. Bunu da şimdilik oğlum yapıyor. Ben oğluma iş kuramayacak ya da onu işsiz bırakacak biri değilim. Buradaki iş tamamen 5-6 aylık, gerekirse 1 yıllık geçici görevlendirme niyetindedir. Şirket düze çıktıktan sonra tekrar kendi yaşamına dönecektir. Atama kararı tamamen güven ve çalışma esaslıdır" dedi.
 
Ancak bu açıklamadan bir süre sonra Uygur, gelen tepkiler üzerine oğlunun görevine son verdiğini açıkladı.

 

 

YORUMLAR 141
  • Kader 4 yıl önce Şikayet Et
    Madem güvenecek kimse yok cehapeliler 5 para etmeyen güvenilmez insanlar sende oğlunu işe aldın kendin için tamam da daha hiç bir meziyeti olmayan ogrenci bir çocuğa niye ehil gibi 7000 lira aylık bagliyorsun cep harçlığı ver öğrenci adam okuldan artan zamanda çalışsın senin yanında hem iş öğrenir sana yardımcı olur ama tamamen duygusal degil mi yaptıkların
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Buzat kendini tarif ediyor ce ha pe zihniyeti adam ce ha pe de güvenecek insanyokdiyor bunlar birbirlerine guvenmiyor
    Cevapla
  • Abdullah ÖZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlayamadığım şey şu, Belediyelerdeki Kamu mallarını ve kamu hesaplarını soymak,boşaltmak suç değil mi? Benden önceki CHP li yönetim boşaltmış Belediye Hesaplarını ,diyor, hiçbir kimse harekete geçemiyor...Boşatma işlemi önceki dönem olmuş bu arada ...Halen devam ettiğine dair çok olay var...Ancak Millet Adına hesap soracak birileri ortalıkta yok...Belki var,biz bilmiyoruz...
    Cevapla
  • ASIL 4 yıl önce Şikayet Et
    Torpille hak edemediğin makamı gasp etmek en büyük hırsızlık. Chp nin Tarihi hep ucubelerle doludur.
    Cevapla
  • Ahmet Çe 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar her şey çok güzel olacak derken doğru demişler chp li akrabalara her şey güzel oluyor maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor