CHP'de Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Böyle saçma şey olmaz

CHP'nin Afyonkarahisar'da düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı, parti içinde Kılıçdaroğlu'na yönelik sert tepkilere neden oldu. Kılıçdaroğlu'nun "İl kongrelerine tek isimle gideceğiz" sözlerine sert tepki gösteren CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav, "Böyle saçma şey olmaz. CHP'de yeni ve tehlikeli bir dönem başlayacak" ifadelerini kullandı.

CHP'de Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Böyle saçma şey olmaz
CHP'de Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Böyle saçma şey olmaz
GİRİŞ 31.07.2019 09:07 GÜNCELLEME 31.07.2019 09:22
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

CHP’nin yerel yönetim stratejisini belirlemek üzere Afyonkarahisar’da düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı büyük bir kavganın fitilini ateşledi. Partinin ağır topları, “İl kongrelerine tek adayla gideceğiz” diyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ateş püskürüyor. 

 

 

ÖNDER SAV'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

CHP’li belediye başkanlarının katıldığı Afyonkarahisar Çalıştayı’na Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları damgasını vurdu. Kılıçdaroğlu burada “İl kongrelerine tek adayla gideceğiz” dedi. Milletvekili ve parti yöneticilerinin içerisinde olduğu WhatsApp gruplarında tepkilerin dozu artarken en sert yazı eski Genel Sekreter Önder Sav’dan geldi. Sav’ın kaleme aldığı yazı kısa süre içerisinde milletvekilleri ve parti yöneticileri arasında WhatsAppp aracılığıyla dolaşmaya başladı. 

 

 

"BÖYLE SAÇMA ŞEY OLMAZ"

Akşam'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre Sav’ın kaleme aldığı yazıdaki eleştiriler ise şöyle:

“Afyon’da düzenlenen Belediye Başkanları toplantısında, Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ‘bu dönem yeni bir uygulama başlatacağız. İl kongrelerine tek isimle gideceğiz’ dediği ifade edilmektedir. Bu söylemi duyunca ‘Böyle saçma şey olmaz’ diyerek isyan ettim. Bu sözleri, CHP Genel Başkanı söylememiştir diye düşündüm. Eğer söylenmişse CHP’de yeni ve tehlikeli bir dönem başlayacak, içinden çıkılması olanaksız karmaşık bir süreç yaşanacak demektir.”

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 38
  • Amed 4 yıl önce Şikayet Et
    Tek adam ile yönetir. Ama kalkar Erdoğan a dikdator der. Hadi oradan.
    Cevapla
  • muşlu 4 yıl önce Şikayet Et
    tek adam rejimine karşıyım diyen CHP tek adam partsidir. Ancak hiç bir siyasi partinin olmadığı zaman seçime girerse kazanır. ya da darbe sonrası ancak yönetime gelir. tek adam rejim
    Cevapla
  • Karadenizli 4 yıl önce Şikayet Et
    Eygidi sav bu daha ucudur. Daha neler göreceksin.
    Cevapla
  • Beter Olunuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Önder Savlar işe karıştıysa koltuk sallanıyor demektir.Chp kendi içinde başkanına tuzak kuruyor bence.Öyle veya böyle yıllarca Ak Partiye ve ona oy atanlara hakaretler edenleri böyle görmek keyif veriyor doğrusu.
    Cevapla
  • Vicdan 4 yıl önce Şikayet Et
    Fazla umutlanmayın.
    Cevapla
  • Hale 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda chpye vermedim ve hiçbir zaman da vermem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!