CHP'li başkan hanedanlık kurmuş!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da yakınlarını belediyelere dolduran CHP’lilerden biri çıktı. Salman, amcası, dayısı ve baldızının kızları dahil çok sayıda yakınını işe almış.

CHP'li başkan hanedanlık kurmuş!
CHP'li başkan hanedanlık kurmuş!
GİRİŞ 01.08.2019 08:39 GÜNCELLEME 01.08.2019 08:42
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

CHP’li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın, hem kendi hem de eşinin akrabalarını belediye bünyesinde çeşitli departmanlarda görevlendirdiği ortaya çıktı.
 
İzmir Torbalı, Karaburun, Hatay Belediyesi derken akrabalarını çok iyi yerlere yerleştiren başkanlar kervanına Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da katıldı. İki dönemdir Yalova Belediye Başkanı olan Vefa Salman’ın çok sayıda akrabasını belediyede işe yerleştirdiği öğrenildi. Salman’ın bir akrabasına kadro açabilmek için önce başkan yardımcısı yaptığı ardından da belediyenin birimine gönderdiği öğrenildi. Salman, ilk olarak amcasının kızı Özlem Salman’ı belediyenin Özel Kalem Müdürü yaptı. Ardından dayısının kızı Gülden Atik’i başkan yardımcılığına getirdi. Atik, kanunlar gereği 6 ay burada çalıştıktan hemen sonra belediyenin Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne görevlendirildi.  

 

 

MAKAM ŞOFÖRÜ OLDULAR 

Birinci dereceden akrabalarını belediyeye yerleştiren Salman, eşinin akrabalarını da belediyeye yerleştirdi. Çanakkale’de yaşayan baldızının kızı Zeynep Arslan’ı Kadın ve Aile Hizmetler Müdürü yaptı. Kuzenleri Önder Tekinsan ile Öner Tekinsan’ı makam şoförü yaptı. 

Akşam

 

 

YORUMLAR 57
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP kanun tasarısı verecek ya. Aslında CHP şunu diyor. "Akraba çalıştırmak suç değil , çalıştırıyor isek size ne. Seçim öncesi yaptığımız propaganda Ak partiyi yıpratmak içindi. Suç olmayan bir şeyi yapmaya devam edeceğiz. Reis düşmanlığı ile gözleri kızarmış birilerini kandırmak içindi. Birileri kandı olay bitti. Kim demiş belediyelerde akraba çalıştırılmaz diye. Sonuna kadar , dibine kadar ailece faydalanacağız. Bu fırsat bir daha ele geçmez. Yakında ipliğimiz pazara çıkar. Bu sebeple acele etmeliyiz." Olayın özü bu.
    Cevapla
  • neco 4 yıl önce Şikayet Et
    chpye oy veren angutlar nerede neden sesleri cikmiyo neden istifasini istemiyolar yoksa soyulmak icraat gormemek kolelik hoslarinami gidiyo yoksa ayni yetmisli seksenli yilarimi ozluyorlar yag yok tup yok benzinyok yok oglu yok yani kisaca chp donemi
    Cevapla
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama dikkat, gözü göz değil, beş yıl dolmadan belediyenin tüm kaynaklarını kurutur.
    Cevapla
  • pınar 4 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdık mı?
    Cevapla
  • Baybars 4 yıl önce Şikayet Et
    Aile çiftliği belediyesi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!