Binali Yıldırım kankaları ile buluşuyor

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın kentteki gençleri Twitter üzerinden çaya davet etmesiyle başlayan etkinlik büyük bir organizasyona dönüşürken, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da buluşmaya geleceğini belirtti.

Binali Yıldırım kankaları ile buluşuyor
Binali Yıldırım kankaları ile buluşuyor
GİRİŞ 01.08.2019 10:27 GÜNCELLEME 01.08.2019 10:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Malatya Milletvekili ÖznurÇalık'ın sosyal medyada "Burası neresi?" notuyla Battalgazi Belediyesi Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisleri'nin fotoğrafını paylaşmasının ardından gelen doğru cevaplar üzerine çay davetleri yapıldı.

BİNALİ YILDIRIM DA KATILIYOR

Kent dışında yaşayan diğer partili gençlerin kente gelmek istediğini belirtmesi üzerine etkinlik büyük bir organizasyona dönüşürken, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da buluşmaya geleceğini belirtti.




ÇALIK MÜJDEYİ VERDİ

Öznur Çalık, konuyla ilgili partisinin il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, yarın 20'ye yakın AK Partili milletvekilinin gençlerle buluşacağını söyledi.Gençlerin sosyal medyada "biz kankamızı istiyoruz" paylaşımlarında bulunduğunu anımsatan Çalık, "Gençlerin kankası, Türkiye'nin imarında çok önemli rol almış, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı vefa ve hizmet adamı, partimizin kurucusu TBMM Başkanlığı yapmış, Binali Yıldırım 'Malatyalı gençler davet eder de gelmez miyim' dedi.
Gençleri kırmadı." şeklinde konuştu.AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise gençlerle bir araya gelmenin oldukça önemli olduğunu belirtti.



GENÇLER İÇİN BİR FIRSAT

Böyle bir buluşmaya Binali Yıldırım'ın katılmasının gençler için bir fırsat olduğunu kaydeden Tüfenkci, "Malatya'nın sosyal medyada gündem olacağına inanıyorum. İl dışından gelen gençlere Malatya'nın kayısısının, yemeklerinin tanıtılması için bir fırsat. Gençlerle buluşmada gündem serbest, gençler nasıl soru sormak istiyorlarsa, içlerinden geldiği gibi sorarak, istediklerini öğrenecekler. Birbirinden değerli siyasetçi arkadaşlarımız, genel başkan yardımcılarımız var. Dolayısıyla gençler bir çok şeyi rahatlıkla sorup öğrenecekler." diye konuştu.



Milletvekili Ahmet Çakır da gençlerin konuştuğu, önerilerini paylaşacakları bir etkinlik düzenlediklerini kaydetti.Milletvekilli Hakan Kahtalı ise etkinliğe katılacaklara teşekkür etti.AK Parti İl Başkanı İhsan Koca da programa AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ, Erkan Kandemir, Çiğdem Karaaslan ve milletvekillerinin katılacağını bildirdi.

 

 

YORUMLAR 3
  • vay be arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    sonbaşbakana selam olsun! işi gücü rast gitsin inşeAllah! Rabbim sağlıklı mutlu ömürler versin ve ailesine de! Hizmetleriyle gurur duyuyoruz ve teşekkür ediyoruz.
    Cevapla
  • Serhan Mukan 4 yıl önce Şikayet Et
    Binali Yıldırım candır gerisi heyecan; Sayın Binali Yıldırım'ın ismi tarihe hizmet siyaseti alanında en ön sıralarda altın harflerle yazıldı. Sayın Binali Yıldırım'a Allah sağlıklı uzun ömür ihsan etsin, Allah Türk Milleti nin başından eksik etmesin Amin
    Cevapla
  • bir dost 4 yıl önce Şikayet Et
    artık inşallah sözü kullanılmaz oldu geliyorum inşallah demeli başbakanım...saygılarımla...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi