Bülent Arınç'tan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a çağrı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, "Bu partide hayatım boyunca kalmaya devam edeceğim. Partiden ayrılmaları onaylamıyorum. Partiden ayrılmak isteyenlere de yaptıklarının yanlış olduğunu söylemeye çalışıyorum. AK Parti'ye karşı siyaset yapmamalarını, AK Parti'yle mücadele etmemelerini tavsiye ediyorum. Onlardan beklediğimiz budur" dedi.

Bülent Arınç'tan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a çağrı
Bülent Arınç'tan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a çağrı
GİRİŞ 17.08.2019 06:14 GÜNCELLEME 17.08.2019 13:58
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı Bülent Arınç, çeşitli ziyaretler için gittiği Tokat dönüşünde Kırıkkale'ye uğradı. Arınç, burada gazetecilerin Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'ın yeni parti çalışmaları hakkında kendisine yöneltilen soruya cevap verdi.

 

 

Davutoğlu ile Babacan'ın yeni parti kurma çalışmalarını medyadan takip ettiğini kaydeden Arınç, "Bülent Arınç olarak her zaman şunu ifade ettim. AK Parti'nin kurucusuyum. AK Parti 18 yaşına girdi. Bu partide hayatım boyunca kalmaya devam edeceğim. Partiden ayrılmalarını onaylamıyorum. Partiden ayrılmak isteyenlere de yaptıklarının yanlış olduğunu söylemeye çalışıyorum. Elimden gelen budur. Çok değerli insanlar. Gönlüm arzu ediyor ki, ayrılmasınlar başka parti kurmasınlar. Onlar AK Parti'nin tüm başarılarında hisse sahibi olan insanlardır. Bundan sonrada AK Parti'ye hizmet etmeye devam etsinler" dedi.

Arınç, Davutoğlu ile Babacan'ın AK Parti'den ayrılmamalarını tavsiye ederek, şunları söyledi: "AK Parti'ye karşı siyaset yapmamalarını, AK Parti'yle mücadele etmemelerini tavsiye ediyorum. Onlardan beklediğimiz budur. Sayın Cumhurbaşkanımız kendilerini severler, zaman zaman görüşürler, ikazlarda bulunurlar. Ama arkadaşlarımızın nihayetinde ne karar vereceklerine biz karar vermiyoruz. Temennimizi söylüyoruz. Bugüne kadar hep omuz omuza, yan yana ve kol kola olduk. Hiçbir zaman karşı karşıya gelmedik, umarım bundan sonra da karşı karşıya gelmeyiz."

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 32
  • Cumhur 4 yıl önce Şikayet Et
    Birlikten kuvvet doğar. Ayrılıktan kimseye fayda gelmez. Maceracı olurda bu ümmete zarar verirsek bunun hesabını dünyada'da ahirette'de veremeyiz.
    Cevapla
  • Bahri 4 yıl önce Şikayet Et
    Akşener vakası.
    Cevapla
  • ata 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlunun peşine takılmak istiyorlar belki de oylarını chpye veriyorlar.
    Cevapla
  • deneme 4 yıl önce Şikayet Et
    millet neye layıksa sandıktan o çıkıyor. herkes yoluna yürüsün.
    Cevapla
  • Dava Adamı olmak 4 yıl önce Şikayet Et
    Bugün haberlerde kılıçtaroğlu nun imamoğlu nun ve demirtaş 'ın hanımlarının bir araya geldiği haberi vardı. Bu ortamda ayrılık peşıne düşenleri Allah' a havale ediyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi