Erdoğan: 'Rezillik diz boyu, bunlarla bir yere varamayız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan ' THK mezarlığa dönüştürülmüş durumda. Oradaki uçakların motorları, pervaneleri yok. Yani rezillik diz boyu. Birkaç gün içerisinde bu konuyu da masaya yatıracağız. Mevcut THK ile bir yere varamayız.'

Erdoğan: 'Rezillik diz boyu, bunlarla bir yere varamayız'
Erdoğan: 'Rezillik diz boyu, bunlarla bir yere varamayız'
GİRİŞ 29.08.2019 01:25 GÜNCELLEME 29.08.2019 04:30
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

 

Son günlerde peş peşe yanan orman alanları ile ilgili terör örgütünün bir parmağı tespit edildi mi?

Bu konuyla ilgili olarak belli bir safhadan sonra bu endişeyi ekipler de taşıdı. İçişleri Bakanımız Süleyman Bey de taşıdı. Şimdi terör örgütü orman yangınlarını sahiplendi. Tabi bu konunun üzerine gidiyoruz. 

"TERÖR ÖRGÜTÜ KİMİNLE EL ELEYDİ, KOL KOLAYDI? KİME DESTEK VERDİ?"

SORU: Çıkardıkları orman yangınlarıyla ilgili bir liste yayınladılar ama bununla ilgili bir taraftan hiçbir ses çıkmamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bunların terör örgütüne yönelik bir derdi var mı? Yaşadığımız seçim sürecinde de bu terör örgütü kiminle el eleydi, kol kolaydı? Kime destek verdi? Hepsi ortada ve bu dörtlü grup bu çalışmayı yaparken kimse dertlenmedi.

''TÜRK HAVA KURUMU İLE BİR YERE VARAMAYIZ''

Şu anda bir olay daha çıktı ortaya; Türk Hava Kurumu (THK) meselesi. Türk Hava Kurumu'nun arkasında kim var? CHP'li milletvekili. Onun arkasında CHP. Bunu savunuyorlar ve 'Bakanlık neden Türk Hava Kurumu ile çalışmıyor?' diyorlar. Yahu bu adam zaten mezarlığa dönüştürmüş Türk Hava Kurumu'nu. Oradaki uçakların motorları, pervaneleri yok. Yani rezillik diz boyu. Şimdi büyük ihtimalle şurada birkaç gün içerisinde orayı da masaya yatıracağız. Yani bu Türk Hava Kurumu ile bir yere varamayız.

 

 

Mesela MAKS-2019 Fuarı'nda yangın söndürme uçakları, aynı zamanda helikopterlerle ilgili de bilgiler aldım. Şimdi Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Bey'i buraya da bir göndereceğiz. Onlarla bir çalışma yapmak suretiyle gerekirse buradan da belki istifade yollarına gidebiliriz.

YORUMLAR 40
  • Engin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaz dağları diye bi yerlerini yırtanlar memleketteki ormanları sizin gibi teröristler yakıyor bide biz yaktık diyorlar çıkında iki kelime laf söyleyin karaktersizler cibiliyetsizler
    Cevapla
  • Hakan E. 4 yıl önce Şikayet Et
    40 yıldır thk nun türk havacılığı adına bu güne kadar yaptığı sade iki şey gördüm oda zengin söğüşleme babında paraşütle atlama kursları birde model uçak etkinlikleri.Bunların havacılıktan anladığı her yıl kurban derileri giderlerinden devlet ödeneklerinden lüks hayat sürüp iyi arabalara binip eşe dosta hava atmak sanırsam.Artık bu chp kafasını bu kurumlardan temizlemek şart oldu.
    Cevapla
  • vatansever.. 4 yıl önce Şikayet Et
    THK ŞİMDİYE KADAR DERİ TOPLAMAKTAN BAŞKA NE İŞE YARADI... İŞ BANKASINI da THK da CHP nin elinden almak şart...
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişten bugüne kadar olan yönetim kadrosu incelenmeli,gerekirse mal varlıklarına el konulmalı.
    Cevapla
  • Kader 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp soygun yaparken atatürk maskesini takıyor kimse cakmiyor ne yaparsa yapsın ne suç işlerse işlesin atatürk maskesi varsa kimse birşey yapamıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!