Erdoğan: Fitne ateşinin çıkmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'da İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Akşam Yemeği'nde konuştu. Erdoğan, "18 yıllık yolculukta nefesi kesilenler çıktı, hırslarının ve kibirlerinin kurbanı olanlar çıktı. Bu kutlu çatının altında fitne ateşininin yakılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bizim nazarımızda siyaset, millete ve ülkeye hizmet yarışıdır." dedi.

GİRİŞ 01.09.2019 20:11 GÜNCELLEME 01.09.2019 21:10
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Akşam Yemeği'nde konuştu.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar:

Sizin hizmetkarınız olmaya sizin için eser üretmeye ev Türkiye'yi büyütmeye devam edeceğiz. 

Konya'da elde ettiğimiz başarıda MHP'li kardeşlerimizin de payı var.

Gündemimizde olan konular milletimizin sadece bugününe değil gelecek bir asrını damga vuracak mahiyettedir.

Suriye ve Doğu Akdeniz'deki hadiseler ülkemiz için adeta bir beka meselesidir. Türkiye'nin bu meselelerin hiçbirini tribünden seyretme lüksü yoktur.

DOĞU AKDENİZ MESAJI

Şimdi gündemimizde Fırat'ın doğusu var. Fırat'ın doğusundaki terörist yuvalarını temizlemeye kararlıyız.

Suriye'de bu adımları atarken diğer komşumuz Irak'ta da Pençe harekatıyla da teröristlerin inlerini başlarına geçiriyoruz. PKK'nın ülkemizdeki eylem kapasitesi azalıyor. Örgütten kaçanların sayısında çok büyük artış var. Güvenlik güçlerimiz kesintisiz operasyon halindeler. Silahlı ve silahsız, insansız hava araçlarımız teröristlere nefes aldırmıyor. Kalıcı başarı ancak terörün beslenme kaynaklarını kesmekle mümkündür.

"TERÖR BARONLARINA PEŞKEŞ ÇEKMEZ"

Belediye başkanlığı terör örgütlerin piyonluk değildir. Kimse sandıktan çıkan iradeyi terör baronlarına peşkeş çekemez. Hiçbir devlet, belediye kadrolarının militanlarla doldurulmasına sessiz kalmaz.

Van, Mardin, Diyarbakır belediye başkanlıklarına yapılan vekil görevlendirmelerinin sebebi işte budur. Devlet milletin hakkını, hukukunu korumak, demokrasiye yönelik tehditleri bertaraf etmek için son derece meşru bir adım atmıştır.

"NEREDEN BAKSAN TUTARSIZLIK"

Terör uzantılarından çok CHP'nin rahatsız olduklarını görüyoruz. Bize ve belediye başkan vekillerimize saldırıyorlar. Hem cumhuriyetle yaşıtız diyeceksiniz, hem de şehitlerimizin yakınlarını kapı dışarı edenlerin avukatlığını yapacaksınız. Hem demokrasi diyeceksiniz, hem de demokrasiye suikast düzenleyenlere arka çıkacaksınız. Çukur eylemlerinde askere, polise kurşun sıkanların Kürt kardeşlerimizin hayatını zindana çevirenlerle saf tutacaksınız. Bunun adı merhum Ahmet Kaya'nın ifadesiyle "nereden baksan tutarsızlık"tır. Vatandaşlarımızın CHP'lilerin hafızasına not ediyor. 

Biz milli meselelerde dahi Rumların ağzıyla siyaset yapanlardan olmayız.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Biz ilk kıblemiz Kudüs'ü, üstüne türküler yaktığımız Yemen'i kaderine terk edemeyiz. Biz Rumların ağzıyla siyaset yapanlardan olamayız. CHP'nin başındaki zat 'Doğu Akdeniz'de Amerika, İngiltere, Fransa, Katar var sadece Türkiye yok' diyor. Hale bak, gözü var görmüyor. Bizim orada Yavuzumuzu, Barbaros Hayrettin'i görmüyor.

KİBİRLERİNE KURBANI OLANLAR ÇIKTI

18 yıllık yolculukta nefesi kesilenler çıktı, hırslarının ve kibirlerinin kurbanı olanlar çıktı. Biz zaferin ve kaderin tek sahibinin Allah olduğuna inanarak yolumuza devam ediyoruz. Bu kutlu çatının altında fitne ateşininin yakılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bizim nazarımızda siyaset, millete ve ülkeye hizmet yarışıdır. Fitne yarışı değildir, fesat yarışı değildir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 29
  • Dede 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanayi trim inşaat teknoloji gemili türüzim güney düğü olsun neresi olursa olsun destek şart
    Cevapla
  • misafir8 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP teröre destek vermeye devam ederse kapatılmalı. Öyle falancanın partisi filancanın kuruluşu olmaz. "Memleketin dahilinde CHP iktidarına sahip olanlar, gaflet ve dalatlet ve hatta hıyanet içinde olabilirler" gençliğe hitabeden aldığımız güçle gazinin partisini ya kurtarmalıyız ya da hatta hain ellere geçmesi halinde imha etmeliyiz. Bunu cumhurumuz ve demokrasimiz için yapmalıyız. Bu bir emirdir, Gazinin kemikleri sızlatılmamalıdır.
    Cevapla
  • Meta 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeterki içimizdeki çürük elmaları çıkaralım evel allah ülkemizin yolu açıktır inşllah
    Cevapla
  • Hızır Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen bakma Reis yolda bırakanlara, ileri geri konuşanlara, battı bitti çöktü, diyenlere. Her ne kadar partide aktif faaliyetimiz olmasa da oy zamanı oyumuzu vererek ve gerçek dava adamı olarak her daim seninleyiz evvelAllah.
    Cevapla
  • Diriliş 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah seninle beraber olsun dualarımız her zaman seninle ama davadan çok çıkarları doğrultusunda olan birçok partili var ve davaya zarar veriyorlar . Biz sonuna kadar seninle ve davanlayız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 27 saattir giderilemedi
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin