AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, son günlerde 'sanat' adı altında asılsız iddialarla hükümete karşı yürütülen algı operasyonuna Youtube'da yayınlanan bir videoyla cevap verdi.

KLİBİ HAZIRLAYANLARA ÇAĞRI

Dağ klipte 'haksız yere tutuklanan  gazetecilerden' bahsedildiğine vurgu yaparak, şarkıyı hazırlayanlara da bir çağrıda bulundu ve, "eğer bizi ziyaret ederlerse, eğer adreslerini verirlerse ben de onları ziyaret etmek isterim, onlarca haksız oldukları halde yazan, bizim hakkımızda bir takım yalan yanlış bir takım haberler yazan onlarca gazeteci, onlarca da gazete gösteririm" dedi.

ÇEVRE VE SOSYAL SORUNLAR KONUSUNDAKİ HASSASİYET KULLANILARAK SİYASİ TARAFGİRLİK YAPIYORLAR

Sosyal sorumluluk kisvesi altında, yalan iddialarla harmanlanan 'Susamam' isimli şarkı vasıtasıyla gerçekleştirilen algı çalışması, güncel gelişmeler üzerinden AK Parti'yi hedef alıyor.

Söz konusu şarkıda, çölleşme, çevre kirliliği, orman yangınları, kadına şiddet gibi konular işleniyor görüntüsü verilerek, siyasi linç kampanyası yürütülüyor. Bahsi geçen toplumsal ve çevresel sorunlar ise adeta bu siyasi lince malzeme ediliyor, kurnazca kullanılıyor.

Yorumlar 30 Yorum Var
  • Tarkan 18.10.2019 15:24
    Çok güzel video olmuş elinize emeğinize sağlık Vekilim Sizi seviyoruz.
  • aysel 24.09.2019 19:41
    güzel olmuş bu video yayılmalı
  • MEHMET 17.09.2019 16:07
    güzel eline ağzına sağlık hocam ve pkk dan bahsedilmediği konusuna iyi değinmişsin.
  • galatasaray 08.09.2019 18:54
    Gerçekten öyle. Ağzına sağlık vekilim
  • HAMZA 08.09.2019 16:46
    Yüreğine sağlık adaşım :)
Daha fazla yorum görüntüle