CHP'li Altay Yenikapı sorusu karşısında neye uğradığını şaşırdı

CHP'li Engin Altay, Yenikapı'daki araçlarla ilgili sorulan sorular karşısında zor anlar yaşadı. Zabıta araçları sorulan Altay, "Bilemiyorum, ihtiyaç fazlasıdır herhalde" dedi. Sunucunun, "Peki bunlarla ne yapılır" sorusu üzerinde bir süre cevap veremeyen Altay'ın daha sonra, "Belediye bankamatik maaşı almış personele al bunla gez diye verilebilir" demesi şaşırttı.

GİRİŞ 08.09.2019 14:04 GÜNCELLEME 08.09.2019 14:36
Bu Habere 167 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, Yenikapı'da sergilenen İBB araçlarıyla ilgili gelen soru karşısında adeta terledi. 

 

 

Ekrem İmamoğlu, seçimlerden önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde araç israfı olduğunu iddia etmiş, bu araçlardan çok büyük bir kısmının da lüks sınıf olduğunu öne sürmüştü. Geçtiğimiz günlerde, belediyeye ait araçlar Yenikapı meydanına dizildi. Ancak araçların birçoğu orta sınıf otomobil ile kamyonetlerden oluşuyor. 

Bu konuyla ilgili bir televizyon programında konuşan CHP Grup Başkanvekili Altay, sunucunun sorusu üzerine zor anlar yaşadı. 

 

 

Sergilenenler arasında bulunan zabıta araçlarıyla ilgili, "Bilemiyorum, ihtiyaç fazlasıdır herhalde" ifadelerini kullanan Altay, "Bununla ne yapılır" sorusuna ise şöyle cevap verdi: 

"Belediyede bankamatik maaşı alan, partiden dolayı belediyeye girmiş personele al bunla gez diye verilebilir, bilemiyorum."

Ekrem İmamoğlu'nun 'lüks' olduğunu iddia ettiği araçlar.

YORUMLAR 167
  • Ayhan58 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu cismi kaldırın siteden .bu cisim fazlalik.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah işte!... Şaşırttığı Kulunu...... :)
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz asıl Gelin İmamoğlunun Beylikdüzünde bıraktığı israfı görün? Beylikdüzü şimdi Borç içinde!? :)
    Cevapla
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Yolsuzluğun kitabını yazan chp, nasılda ustaca manevralar yapıyor.valla helal olsun.şu memlekete bi çivi çakmayan,elinde viskisiyle kokteylerde boy gösteren belediyecilik.
    Cevapla
  • maksat 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda Maksatları Kaos yaratmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!