Ünal: Kürt kardeşlerimize kene gibi yapışmış bir PKK sorunu var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Bu ülkede Kürt kardeşlerimize kene gibi yapışmış, masumları dahi katleden bir PKK sorunu var, bir de gelişmiş demokrasilerde silahı ve şiddeti bırakın övmeyi, kınamamak bile suçken, demokrasinin sağladığı özgürlüğü yine demokrasiyi kullanarak yok etmeye çalışan HDP sorunu var." ifadelerini kullandı.

Ünal: Kürt kardeşlerimize kene gibi yapışmış bir PKK sorunu var
Ünal: Kürt kardeşlerimize kene gibi yapışmış bir PKK sorunu var
GİRİŞ 13.09.2019 16:08 GÜNCELLEME 13.09.2019 16:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal,  HDP Milletvekili Leyla Güven'in "Savaşı çıkaran zihniyet Kürt sorununu çözümsüz bırakan zihniyettir. Bu sürdüğü sürece gerillaya katılım da olacak savaş da olacak çatışmalar da" sözlerine tepki gösterdi. 

Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bu ülkede Kürt kardeşlerimize kene gibi yapışmış, masumları dahi katleden bir PKK sorunu var, bir de gelişmiş demokrasilerde silahı ve şiddeti bırakın övmeyi, kınamamak bile suçken, demokrasinin sağladığı özgürlüğü yine demokrasiyi kullanarak yok etmeye çalışan HDP sorunu var." değerlendirmesinde bulundu. 

YORUMLAR 6
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    annelere destek verelim onlar kıracak pkk nın belini bir daha ayağa kalkamayacak chp ip sp kafasını kuma gömmüş deve kuşu gibi pkk ne anlaşmaları var yakında çıkar kokusu millet bunu bir kenara yazıyor
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet PKK sorunu yıllardır var siyasi ayagı HDP ve partiyi Meclise taşıyan CHP var..Allah Büyüktür Allah bunların toptan belalarınıda verecek inşaAllah.
    Cevapla
  • üç tuğ sancak 4 yıl önce Şikayet Et
    vallahide billahide tellahide öyleben kürt biri olarak ülkesini milletini vatanını bayrağını seven müslüman bir kişiyim türklük bir şemsiyedir altında lazı çerkezi türkü kürdü boşnağı alevisi sünnisin vs.. barındıran bir asil soydur...
    Cevapla
  • Kurdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kürtler adına milliyetci bir türkün konuşması oldukça yerinde bir tavır
    Cevapla
  • hakan er 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım doğru söylüyor bir kürt olarak naletliyorum pkk yı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!