İmamoğlu'nun ajansı ile İnce arasında polemik: Belge yayınladılar

2023'te yeniden Cumhurbaşkanı adayı olacağını ilan eden Muharem İnce'ye, İmamoğlu adına yanıt 'Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var' diyen Necati Özkan'dan gelmişti. İnce cephesinden yanıt gecikmedi. Özkan'ın CHP'yi icraya verdiğini gösteren bir belge yayınlandı.

İmamoğlu'nun ajansı ile İnce arasında polemik: Belge yayınladılar
İmamoğlu'nun ajansı ile İnce arasında polemik: Belge yayınladılar
GİRİŞ 18.09.2019 10:19 GÜNCELLEME 18.09.2019 14:23
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Son Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, yeniden aday olacağını ilan etmişti. Geçen hafta Haber Türk’te Didem Aslan’ın programına konuk olan İnce, 2023’teki Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili “Meydanlar dolacak Muharrem İnce aday olacak. Bu böyle yarım kalır mı” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Muharrem İnce’nin bu çıkışına Ekrem İmamoğlu cephesinden jet hızıyla yanıt geldi. İmamoğlu’nun seçim döneminde kampanya direktörlüğünü yapan isim olan Necati Özkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var” ifadelerini kullandı.

 

 

Özkan, Ekrem İmamoğlu’nun İBB adaylığı sürecinde en yakınındaki isimlerdendi. İmamoğlu’nun seçim kampanyasını o yürüttü. Özkan’ın mesajı İmamoğlu’nun İnce’ye yanıtı olarak değerlendirildi ve parti içinde “hizipcilik” tarışması başladı.

Peki Ekrem İmamoğlu adına konuşabilecek derecede kendisini yetkili göre Necati Özkan’a Muharrem İnce cephesinden ne yanıt geldi?

Özkan’ın “Dün dünde kaldı cancağzım. Artık mekanın yeni sahibi var” mesajına “Muharrem İnce Destek” adındaki Twitter hesabından belgeli bir yanıt geldi.

İnce’nin sosyal medya faaliyetini yürüten bu hesap, Özkan’ın alacakları için CHP’ye dava açtığını iddia etti ve bir belge paylaştı.

“Herkesin bir ‘öykü’sü vardır cancağzım:) Para İçin mekana dava açıp mekana sahip belirlediğini zannetmek gibi!” mesajıyla paylaşılan söz konusu belgede, Özkan’ın sahibi olduğu “Öykü Reklam Hizmetleri A.Ş” adına CHP’ye 832 bin 500 TL’lik dava açıldığı görülüyor.

YORUMLAR 31
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu şekilde yapıp muharrem ince ye sempati duyulmasını sağlayacaklar danışıklı dövüş bunların ki...
    Cevapla
  • yavuz44 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kendi içinde birbirlerini yiyorlar sayın ince gercekten chp li kendi cizgisi ve durusu var. Eko gibi derin devlet tarafından yönlendirlmiyor kendi fikirleri var hep olsun kilic ile eko gitsin
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    kilictaroglu muharremi bilincli bir sekilde devre dışı bırakmıştır kilictaroglunun orgutcu mezhepci chp sinde eski sistem chp li muharrem inceye yer yok baykallar onder savlar hepsini tasviye etti muharrem direniyor bakalim ne olacak
    Cevapla
  • Bitik Ağa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ohh cümbüş başladı CHP'de. Çok gülecez çookk...
    Cevapla
  • Memleketim 4 yıl önce Şikayet Et
    Mekanın gercek sahibi RECEB TAYYİB ERDOĞAN'DIR.cancağızlarım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
IMF'den Türkiye açıklaması