Erdoğan'dan 'FETÖ'nün iadesiyle' ilgili önemli çıkış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan New York'ta TURKEN Vakfı yemeğinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan 'Örgüt elebaşı (FETÖ) ve diğer teröristlerin ülkemize iadesi için Adalet ve Dışişleri Bakanlıklarımızın yoğun diplomasisi Amerika'da devam ediyor.' dedi.

Erdoğan'dan 'FETÖ'nün iadesiyle' ilgili önemli çıkış!
Erdoğan'dan 'FETÖ'nün iadesiyle' ilgili önemli çıkış!
GİRİŞ 23.09.2019 02:39 GÜNCELLEME 23.09.2019 02:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

 

 

Erdoğan konuşmasında şunları söyledi;

"Günümüzde artık tek bir alanda uzmanlaşma beli meslek gurupları dışında değerini yitirmiştir. Çok yönlü insanların daha fazla rağbet gördüğüne şahit oluyoruz.  Biz devlet olarak sizlerle beraber tüm gençlerimizin eğitim ortamını iyileştirmek için mücadele veriyoruz. Üniversitelerimizi sayısını artırdık. 76’dan 206’ya çıkardık hem de akademik kapasitelerini güçlendirdik. Türkiye’yi bir eğitim-öğretim üssüne çevirdik.

"HİÇ KİMSENİN HAYALLERİNİZİ ÇALMASINA ASLA MÜSAADE ETMEYİN"

Devlet olarak tüm gençlerimizin eğitim öğretim imkanlarını geliştiriyoruz. Daha özgürlükçü, daha yenilikçi, reformist bir eğitime geçmiş bulunuyoruz. Hayatta en büyük zenginlik para biriktirmek değil, sağlam dostlukların olmasına bağlıdır. 

Kalpleri bir, hedefleri, inançları, umut ve sevdaları bir topluluğun aşamayacağı hiçbir engel yoktur. 

Bir insanı güçlü yapan düşünceleridir. İnsan hayal kurabildiği müddetçe vardır, canlıdır, diridir. Hiç kimsenin hayallerinizi çalmasına, cesaretinizi kırmasına asla müsaade etmeyin. 

"FETÖ'NÜN İŞLEDİĞİ SUÇLARIN HESABINI TEK TEK SORACAĞIZ"

Bu ülkede ülkemiz aleyhine faaliyet gösteren pek çok lobi bulunuyor. FETÖ'cü hainlerin iki ülke ilişkilerini zehirlemek ve Müslümanlar arasında fitne çıkarmak için yoğun bir gayret içinde olduğunu hepimiz biliyoruz.

15 Temmuz gecesi 251 insanımızı şehit eden 2 bin 193 vatandaşımızı yaralayan bu örgütün ipliğini tüm dünyada pazara çıkarmakta kararlıyız.

15 Temmuz gecesi kendi milletine bomba yağdıran mankurtlar gibi aklınızı ve kalbinizi birilerine asla kiraya vermeyin.

Pensilvanya'daki şarlatan başta olmak üzere tüm katiller ve azmettiricilerden işledikleri cürümlerin hesabını yargı önünde tek tek soracağız.

"FETÖ'NÜN İADESİ İÇİN ADALET VE DIŞİŞLERİ BAKANLIKLARIMIZIN YOĞUN DİPLOMASİSİ DEVAM EDİYOR"

Erdoğan 'Örgüt elebaşı (FETÖ) ve diğer teröristlerin ülkemize iadesi için Adalet ve Dışişleri Bakanlıklarımızın yoğun diplomasisi Amerika'da devam ediyor.' dedi.

YORUMLAR 5
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    REDDEDİLEN TEZKERE ÖNCESİNDE; ABD'nin kendi birliklerinin geçiş güzergahlarında tuttukları fabrika binalara "Büyük Kürdistan" haritaları koydukları göz önüne alındığında "yine öyle veya böyle Güneydoğuya “NATO ŞAPKASIYLA DA OLSAAA” ABD/emperyalizm askeri gelecekseeee? Vayy halimizeee, Yıllardır “güneydoğuya NATO şemsiyesi altında çöreklenmek zaten bu emperyalistlerin planı!! Her defasında "İncirlik bizim kontrolümüzde" desek de "ABD'nin saman altından ne işler yürüttüğü herkesçe malumkennnnn??
    Cevapla
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    terörist başı abd nin ve israilin 30yıllık tüm başkanlarıdır... başka yerde terörist başı aramaya gerek yoktur.
    Cevapla
  • aaa 4 yıl önce Şikayet Et
    abd ikiz kuleleri vuran bin ladin dedi ve bir adam için afganistanı işgal etti yönetimi değiştirdi binlerce insanı öldürdü ne için abd nin savunma hakkı..peki bizim ülkeye darbe yapan terörist abd de bizim de abd ye savaş ilan etmemiz gerekir..
    Cevapla
  • Yani 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer ıdam gelmese bu yapilanlar hep boşta kalir...bu fötö için oyun olur...
    Cevapla
  • Mahmut Akar 4 yıl önce Şikayet Et
    Henüz elimizde ki teröristlere gereken cezalar verilebildi mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...