Erdoğan'ın konuşmasını böyle paylaştı: Ne lider ama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, BM Genel Kurulu'nda; BM'nin adaletsiz yapısı, Arakanlılar, Mısır darbesi, Filistin sorunu-İsrail'in uyguladığı vahşet, Keşmir, nükleer silahlar, Cemal Kaşıkçı cinayeti gibi konularda sözünü esirgemeden, dünyaya haykırdığı konuşması dünya kamuoyunda büyük coşku uyandırdı. Pakistanlı bir politikacı da coşkusunu Twitter'dan 'liderlik bir ünvan değildir, ne lider ama' mesajıyla ifade etti.

GİRİŞ 25.09.2019 23:47 GÜNCELLEME 26.09.2019 12:25
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma, tüm İslam aleminde ve mazlumların ülkelerinde büyük bir coşkuya sebep oldu.

 

 

MAZLUM COĞRAFYALARDAN VE İSLAM ALEMİNDEN TEBRİKLER YAĞIYOR

Twitter'da dünya listesinde #OurVoiceErdoğan etiketiyle 1. sıraya yükselen tarihi konuşma sonrası, Erdoğan hakkında, yabancı siyasilerden ve halklardan tebrikler ve övgü dolu mesajlar peş peşe geldi.

 

 

"LİDERLİK ÜNVANDAN İBARET DEĞİLDİR! İŞTE LİDER!"

Pakistanlı politikacı Irum Azeem Farooque, Twitter hesabından, Erdoğan'ın konuşmasından Keşmir'le ilgili bölümü paylaşarak, "Liderlik bir sıfat veya ünvanla ilgili değildir. Liderlik, etkililik ve nüfuzla ilgilidir. Ne lider ama!" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'nda yaptığı o tarihi konuşmanın tamamı:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 127
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğrulara Köprü olalım ,yanlışlara set olalım ,kimin söylediğinden ziyade ne söylendiğine odaklanalım toplum ancak bu şekilde terakki eder..
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu cani batinin ve kafirlerin yüzüne söyliyeceksin nasil bir canavar olduklarini.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdulillah Rabbim başımıza Reis gibi bir Lider verdi Kıymetini bilmeyenler ve içimizde Hainler yetmezmiş gibi birde AKP den ayrılıp Parti kurmaya kalkıp AKP nin oylarını bölüp CHP nin önünü açmaya çalışanlar var bunları Rabbime haval ederim ve Reis için dua edelim....
    Cevapla
  • Guaidoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz anlamissiniz. Bide biz anlasak. Elimiz den biberonumuzu alsinlar ilk firsatta indiririz.
    Cevapla
  • nadim hatipoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir şey yapmasa bile bu yeter bu konuşmayı bu gün şu parti başk. ları ve kurulmak istenen parti başk ları yapsın yerine getirilmek istenek başk lar yapsın vallahi ayağını öperim yapamazlar çünkü onları o makamlara onlar getirdi de onun için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama