MHP'den son dakika 'Devlet Bahçeli' açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili sosyal medyada paylaşılan haberlerden sonra, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın'dan bir açıklama geldi.

MHP'den son dakika 'Devlet Bahçeli' açıklaması
MHP'den son dakika 'Devlet Bahçeli' açıklaması
GİRİŞ 02.10.2019 22:12 GÜNCELLEME 02.10.2019 22:35
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Twitter hesabından açıklama yapan Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

 

Bugün akşam saatlerinden beri İnternet ortamındaki bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hastaneye kaldırıldığına ve durumunun kritik olduğuna dair asılsız bir iddia dolaştırılmaktadır.

'BU TÜR HABERLERE İTİBAR EDİLMEMELİDİR'

Kemal Özkiraz isimli bir müptezelin odağında olduğu anlaşılan spekülasyon ve kaos amaçlı bu tür uydurma haberlere itibar edilmemelidir.Camiamızda infial yaratmak, fitne ateşini harlamak için ortaya atılmış olan bu maksatlı iddia, alçakça üretilmiş bir yalandan ibarettir.

'HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATACAK KADAR İYİDİR'

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu, kendisinin siyasetten uzaklaşmasını umanları ye’se sürükleyecek, meydanı boş bulmayı bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak kadar iyidir."

YORUMLAR 31
  • DANİ 4 yıl önce Şikayet Et
    yanınızdaki doktor un rahmetli ecevitinde ilk müdahale doktoru değilmi sonra tekrar hastaneye kaldırılıp , kısa sure sonrada hayatını kaybetmişti ................ düşündürücü
    Cevapla
  • erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu müptezallara allah firsat vermesin bunlarin ulke batsinda ne olacaksa olsun diyen insan kiliginda dolasan müsvetteler
    Cevapla
  • Vatandaş C* 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa sını versin Lakin ömür hepimiz için bir kuş tur ne zaman uçacağı belli olmayan bir kuş. O yüzden gerek Bahçeli Reis in gerekse Tayyip Reisin ikinci adamları olmalı Devlet boşluk kaldırmaz görüldüğü üzere çakal sürüsü Arslanlar a birşey olmasını 4 gözle bekliyorlar... Vatan Devlet ve Millet ite çakal a bırakılamaz...
    Cevapla
  • ÜÇ HİİLAL. 4 yıl önce Şikayet Et
    VATAN SÖZ KONUSU OLUNCA gerisi teferruattır.DİYEN yiğit adam DEVLET BAHÇELİ büyüğümüze ALLAH TEALAsağlık,sıhhat ve hayırlı uzuun ömürler versin.
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    O kadar karaktersiz insan varki devlet beyin sağlık durumuna bile seviniyor. Herşeyden önce devlet terbiyesi almış çeşitli alnlarda devletine hizmet etmiş bir insanın sağlık durumunun bozulmasına üzülürüz bizler. Bu insanı bir duygudur parti olayı değildir.Allah devletine emeği geçen tüm siyasetçilerimize uzun ömür versin. Zor zamanlarda bu insanların yanında olmalıyız..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu