Beyaz Saray'da gergin anlar! Toplantıyı terk etti!

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Beyaz Saray'da Kongre üyeleri ile yaptığı Suriye toplantısında, Kongre'de kabul edilen ve Suriye kararını kınayan karar tasarısı nedeniyle çok sinirlendiği ve toplantıyı kısa kestiği belirtildi. Trump'ın kendisini eleştiren Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'ye 'üçüncü sınıf politikacı' dediği ve Pelosi'nin toplantıyı terk ettiği öne sürüldü.

Beyaz Saray'da gergin anlar! Toplantıyı terk etti!
Beyaz Saray'da gergin anlar! Toplantıyı terk etti!
GİRİŞ 17.10.2019 01:27 GÜNCELLEME 17.10.2019 01:30
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Trump, Beyaz Saray'da ABD Senatosu ve Temsilciler Meclisinden Cumhuriyetçi ve Demokrat isimlerle bir araya geldi. 

 

 

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmede Suriye'deki son gelişmeler ve Türkiye'nin Suriye'de yürüttüğü operasyon ele alındı. 

Toplantının ardından basına açıklama yapan Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Temsilciler Meclisinde kısa süre önce geçen ve Suriye kararını kınayan karar tasarısı nedeniyle Trump'ın sinirli olduğunu belirtti. 

 

 

PELOSİ TOPLANTIYI TERK ETTİ

Beyaz Saray muhabirleri de toplantının gergin geçtiğini ve Trump'ın toplantıyı kısa kestiğini kaydetti. Trump'ın kendisini eleştiren Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'ye 'üçüncü sınıf politikacı' dediği ve Pelosi'nin toplantıyı terk ettiği öne sürüldü.

ABD Temsilciler Meclisi, Temsilciler Meclisi Dış ilişkiler Komitesi Demokrat Vekil Eliot Engel ve Cumhuriyetçi Michael McCaul tarafından sunulan ve Beyaz Saray'ın "Barış Pınarı Harekatı" dolayısıyla "bölgeden çekilme" kararına tepki amacıyla sunulan karar tasarısını 60'a karşı 354 oyla onaylamıştı

YORUMLAR 15
  • 434... 4 yıl önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi inşeAllah
    Cevapla
  • Nokta 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes konuşur TÜRKİYE karar verir.
    Cevapla
  • lotuss 4 yıl önce Şikayet Et
    başınızı yersiniz inşallah
    Cevapla
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamların polıtıkası emparyalızm ustune yapıcı bır mudahalelerı yok hollyovood fılmlerınde de devamlı kendılerını elestıyorlar bızde tepkısız seyredıyoruz .
    Cevapla
  • fabrikalar 4 yıl önce Şikayet Et
    bazı ülkeler türkiyeye silah ambargosu koyduğuna göre türkiye dost veya komşu veya müttefik ülkelerde yeni silah fabrikaları kuracak demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti