CHP'li başkan ne var ne yok satışa çıkardı

CHP’li Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş skandal bir karara imza attı. Eriş, piyasa değeri 27 milyon lira olan 88 adet taşınmazı satışa çıkarttı. Karara büyük tepki gösteren AK Parti Meclis Üyesi Şevket Hasırcı, “Şu anda Ödemiş’te okul ve hizmet binası yapılacak arsa kalmadı” dedi.

CHP'li başkan ne var ne yok satışa çıkardı
CHP'li başkan ne var ne yok satışa çıkardı
GİRİŞ 21.10.2019 06:02 GÜNCELLEME 21.10.2019 06:03
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

İzmir’in Ödemiş ilçesinde mahalli seçimlerin ardından yönetimi AK Parti’den devralan CHP’li Mehmet Eriş’in ilk icraati belediyeye ait taşınmazları satışa çıkarmak oldu. Piyasa değeri 27 milyon lira olan 88 adet taşınmazı satışa çıkartan CHP’li Eriş’e, AK Parti Grubu büyük tepki gösterdi. Ödemiş Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Şevket Hasırcı, “Şu anda Ödemiş’te okul ve hizmet binası yapılacak arsa kalmadı” dedi.

 

 

CHP’Lİ ERİŞ’DEN SKANDAL KARAR

Ödemiş Belediyesi’ne ait piyasa değeri yaklaşık 27 milyon lira olan 88 adet taşınmazın satılığa çıkarılması için Eylül ayı meclis toplantısında önerge verildi. Sunulan önergenin ardından satışların yapılması için İmar ve Hukuk Komisyonu devreye girdi. AK Parti grubunun da yer aldığı komisyon görüşmelerinde ilerleyen dönemlerde okul ve belediye hizmetlerinde kullanılması için 28 adet taşınmazın satılmaması ve satılmak istenilen taşınmazlardan ayrılması istendi. Geçtiğimiz günlerde yapılan Ekim ayı toplantısında satış işlemi konusu yeniden gündeme geldi. CHP’li Mehmet Eriş meclis görüşmesinde skandal bir karara imza attı.

 

 

OKUL YAPACAK ARSA KALMADI

Komisyonda alınan kararları CHP’li Eriş’in hiçe saydığını ifade eden Ödemiş Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Şevket Hasırcı, “Komisyon görüşmelerinde yer alan tüm parti üyelerinin ortak kararıyla 28 taşınmazın listeden çıkarılmasını istedik. Bu isteği meclis toplantısında CHP’li Başkan Eriş’e de ilettik. Ancak CHP’li Eriş komisyonda alınan ortak kararı yok sayarak 88 taşınmazın tamamının satışa çıkarılmasını istedi. Yapılan oylamanın ardından oy çokluğuyla 88 taşınmazın satışına karar verildi. İlerleyen yıllarda devlet bize bir hizmet binası ya da okul yapmak istese Ödemiş Belediyesi’nin yer gösterebileceği bir arsası kalmadı” dedi.

 

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 36
  • Çakıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki ihale li işleri kesat.
    Cevapla
  • SATILMIŞ bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendini de sat diyeceğim ama zaten satılmışsın.. Adın Mehmet değil, SATILMIŞ olmalı !!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • X men 4 yıl önce Şikayet Et
    Ödemişin tümünü satmadığina dua edin
    Cevapla
  • Adıyaman02 4 yıl önce Şikayet Et
    Ödemiş'i önce satar, sonra da Ödemiş yapar.
    Cevapla
  • Alper 4 yıl önce Şikayet Et
    Satar sonra ihtiyaç duyulduğunda daha fazla bir bedelle yeni arsalar alır, nasılsa para cebinden çıkmıyor.. Günü kurtarmanın peşinde..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil