'CHP, Kürtlerden aldığı desteği bir daha zor alır'

Anket şirketi KONDA'nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır, CHP'nin Meclis'te sınır ötesi tezkereye 'evet' demesini ve Ekrem İmamoğlu'nun operasyona ilişkin açıklamalarını değerlendirdi. Ağırdır, "CHP, 23 Haziran'da Kürtlerden aldığı desteği zor alır. Kürtlerin dünyasındaki duygusal kırılmaların ülkeye ve geleceğimize bir bedeli olacaktır" dedi.

'CHP, Kürtlerden aldığı desteği bir daha zor alır'
'CHP, Kürtlerden aldığı desteği bir daha zor alır'
GİRİŞ 23.10.2019 00:56 GÜNCELLEME 23.10.2019 01:01
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Türkiye'nin 9 Ekim'de Suriye'nin kuzeyine yönelik başlattığı askeri harekât için gerekli olan sınır ötesi tezkereye CHP'nin Meclis'te 'Evet' demesi ve 23 Haziran seçimlerinde Kürtlerden büyük oranda destek alan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun operasyona ilişkin açıklamalarını değerlendirdi. Ağırdır, "CHP, 23 Haziran'da Kürtlerden aldığı desteği zor alır" dedi.

 

 

Bekir Ağırdır, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekâtı'nın iç ve dış politikadaki yansımalarını, toplum üzerindeki etkisini değerlendirdi.

"CHP, 23 HAZİRANDAN SONRA ALDIĞI DESTEĞİ ZOR ALIR"

T24'te yer alan habere göre; KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, "CHP, 23 Haziran'da Kürtlerden aldığı desteği zor alır. CHP'nin bu süreçteki pozisyon alışı, bu süreç bittiğinde CHP içindeki önceki arayışları ve gerilimleri yeniden tetikler. Kürtlerin dünyasındaki duygusal kırılmaların ülkeye ve geleceğimize bir bedeli olacaktır" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 41
  • Yunus Colak 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp de imamogluda politikalarini bir sonraki secimde kürtlerin oylarini almak icin her gayreti gösteriyorlar kürtlerde onlari destekleyecek öyle görünüyor
    Cevapla
  • Trs 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen kürtlerden demeyın pkk dan deyın
    Cevapla
  • Yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Alır alır merak etmeyin bütün pkk lı kürtler chp ye oy verir
    Cevapla
  • Hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    Kürtler demeyin şunlara hdp li seçmenlerden deyin
    Cevapla
  • Bayrampaşalı 4 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu ve CHP PKK'dan destek alıyor KÜRTLERDEN değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!