CHP'de 'İmamoğlu' polemiği

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın 'Kahramanın yolculuğu' kitabına sinirlendi. Kaftancıoğlu, yazara tepkisini "Kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışıyor. Kimse CHP'nin emeğine saygısızlık edemez." ifadeleriyle gösterdi.

CHP'de 'İmamoğlu' polemiği
CHP'de 'İmamoğlu' polemiği
GİRİŞ 06.11.2019 20:01 GÜNCELLEME 06.11.2019 20:18
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörlüğünü yapan Necati Özkan, "Kahramanın Yolculuğu" adlı bir kitap kaleme aldı. Ekrem İmamoğlu'nun seçim zaferinin anlatıldığı kitap, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu kızdırdı. Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışıyor. Kimse CHP'nin emeğine saygısızlık edemez." sözlerine yer verdi.

 

 

"HİÇ KİMSE CHP'NİN EMEĞİNE SAYGISIZLIK EDEMEYECEKTİR"

Kaftancıoğlu, "Kahramanın Yolculuğu" isimli kitabın yazarı olan Özkan için "Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir" ifadesini kullandı.

 

 

UĞUR DÜNDAR'DAN TEPKİ

Gazeteci Uğur Dündar da, Necati Özkan‘ın seçim dönemini ve yürütülen kampanyayı anlattığı “Kahramanın Yolculuğu” kitabını hedef alan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu‘nu eleştirdi.

Twitter’daki resmi hesabından  Necati Özkan'a destek paylaşımında bulunan Uğur Dündar, isim vermeden Canan Kaftancıoğlu’nu şu sözlerle hedef aldı:

"Kahramanın Yolculuğu’yla yükselen umuda destek olup, ülke çapına yayarak büyütmek yerine, köstek olmaya çalışanlar çatlasın!.."

KİTAPTAKİ 'KAHRAMAN' İFADESİ DİKKAT ÇEKİYOR

CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun eleştirdiği kitabın tanıtım bülteninde İmamoğlu'na yönelik övgü ifadeleri yer alırken, şöyle deniliyor:

"Onca güzelliğinin yanı sıra sayısız efsaneye de ev sahipliği yapmış olan İstanbul, 2019 yerel seçimleri sırasında yeni bir efsanenin doğuşuna tanıklık etti: Ekrem İmamoğlu. Kahramanımız, İstanbul'u 25, Türkiye'yi 17 yıldır yönetmekte olan, tüm devlet kurumları ve medya üzerinde ağır ve aşırı bir hakimiyete sahip iktidarı ve onun bakanlık, başbakanlık, meclis başkanlığı yapmış adayını üst üste iki kere yendi. Bu, yeni nesil siyaset anlayışının bir zaferiydi. Kahramanın Yolculuğu'nda, İstanbul'un ve Türkiye'nin geleceğini etkileyecek ölçekte sonuçlar yaratacağı şimdiden görülen o olağanüstü altı ay, sürecin her aşamasını kahramanla birlikte yaşayan, İmamoğlu Kampanyası'nın direktörü Necati Özkan tarafından anlatılıyor."

 

YORUMLAR 45
  • Boztepe 52 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu. Kadının. Kesinleşmiş hapis çezası yokmuydu ???
    Cevapla
  • mehmet özcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kahraman (!) bugüne kadar ne yaptı? Allah için biz görmüyor muyuz ! kör müyüz ! Bunların hepsi sabah akşam içiyor ne dediklerini bilmiyorlar. Eğer ki bu adam kahraman ! ise ben var ya öff öfff anlatamam size.... gerisini siz anlayın...
    Cevapla
  • Abdullah ÖZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ecnebilerin kahramanı olabilir mi?
    Cevapla
  • Alpagan 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar şunu kimse unutmasın bu kişi açık net, birilerinin Ülkemize Juan Guaidó olarak lanse edilmeye çalışmasından başka bir şey değil, milletin hükumete bir kulak çekmesini fırsat bilerek, bir de hdp +ip oylarıyla velevki bu kez seçilmiş biri, ama bu buraya kadar olacak inşallah...
    Cevapla
  • anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah buraya kadar olur. Gençliğimizde bunların nasıl olduğunu görür. ve bir daha bunlara oy vermezler.
    Cevapla
  • bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır