Tevfik Göksu: Duyunca şaka zannettim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının ilk oturumu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığında yapıldı. AK Parti grubu adına Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, “temel atmama töreniyle ilgili çarpıcı açıklamlar yaptı.

Tevfik Göksu: Duyunca şaka zannettim
Tevfik Göksu: Duyunca şaka zannettim
GİRİŞ 11.11.2019 20:15 GÜNCELLEME 11.11.2019 20:54
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi kasım ayı ilk toplantısı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığında Saraçhane'de gerçekleştirildi.

Ak Parti grubu adına Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu konuştu.

Konuşmasında iptal edilerek “temel atmama töreni" yapılan Silahtarağa İleri Biyolojik Artıma Tesisi'ne değinen Göksu “Daha önce belirttim. Bu kenti yönetmek gerçekten bir ciddiyet ister gerçekten sorumluluk ister. Herhalde her birimiz zaman zaman tarihin sayfalarında zaman zaman yönetici hatıralarını okumuşuzdur. Ya da yönetim felsefesini okumuştur. Herhalde dünya tarihinde temel atmama töreni gibi bir tören yapıldığını görmemişsinizdir. Bu temel atmama törenini duyduğum zaman şaka zannettim. Şaka olmadığını görünce CHP adına üzüldüm. İstanbul gibi bir şehre başkan olan birisinin, hem de 'israfı yok edeceğim' diyen birisinin israfla yapmayacağı, iptal ettiği bir temel töreni yaparak kayıtlara geçeceği bir ciddiyetsizliği ortaya koyması CHP açısından da üzücü bir şeydir. Temel atmama töreni şunu gösteriyor: Biz 6 aydır İBB yönetimindeyiz bugüne kadar atacak herhangi bir temelimiz olmadığı için bari temel atmamayı icraat haline getirelim bunu da PR'a dönüştürelim anlamına geliyor. Sayın Başkan her türlü konuyu PR'a dönüştürmeyi seviyor sizin iletişimcileriniz de her türlü konuyu PR'a dönüştürmeyi çok seviyor olabilir. Hele hele temel atmama gibi Türkiye'de bir ilk olan uygulamayı yaptığınızla övünmeniz doğru olabilir. Ama bilin ki, bazen ilk yapılan işler doğru olmaya bilir ve siz temel atmama törenine büyük bir iştahla halkı çağırdınız sonunda halk oraya gelmediği için o güzelim ağaçların yapraklarının alkışlarına sığındınız. Ve bakınız öylesine bir vahim olay var ki, temel atmıyorum diye tören yapıyorsunuz çünkü 6 aydır temel atacağınız bir temel olmadı. Atacağınız bir temel olmadığı gibi bu konuda söyleyeceğiniz bu anlamada sözünüz de yoktur" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 79
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben şaşırmadım .Çünkü bu zihniyet Türkiyede çivi bile çakmadı.Temel atsaydı o zaman şaşırırdım.
    Cevapla
  • Erzurumlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık.oldu istanbula.ve bizlere. Ben bu belediyeden hizmet ve yatırım bekleyenlerin.aklına şaşarım.sol kesime lafım yok yazıklar olsun camiye gidipde onlara desdek olan saadet faydasına nurettin sözen dönemini unutanlara
    Cevapla
  • KAPAK 4 yıl önce Şikayet Et
    ibb nin temel atmaMa törenini herşey çok güzel olacak diyen sanatçılara bi sorun, mantıklı geliyor mu ?? maksatlari israfsa hizmetin geliri de olur gideride tabi kararınca yapılır ..ama bunların ki ortada hizmette yok temelde yok neyin töreni ...
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul adım adım susuzluğa doğru gidiyor.Besmelesiz ağızların yönettiği bir beldeye Allah'ın rahmeti inmez.Yeni Yetmelere sesleniyorum.Ana babalarınız bu CHP yüzünden sokaklarda çok pis halde gezdi sizde tadacaksınız.bunu.Yaşayınki görün devirdiğiniz çamın ne kadar büyük olduğunu görün.
    Cevapla
  • Mümine 4 yıl önce Şikayet Et
    İftira büyük günahlardandır.Uyarmak borcumu ödemek istedim
    Cevapla
  • BATI KARADENİZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu töreni düzenlemenin İBB ye bir maliyeti varsa israfın daniskasıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor