Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyük müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. Türkiye Tarım Orman Şurası'nda konuştu.

GİRİŞ 21.11.2019 14:33 GÜNCELLEME 21.11.2019 15:48
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3.Tarım - Orman Şurası'nda '2020 yılına ait bazı müjdelerimizi paylaşmak istiyorum' diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Biz istişareye önem veren bir kadroyuz. Siyasetten, ekonomiye, tarıma her konuda bir bilene danışıyoruz. Şu ana kadarki en geniş katılımlı şura olarak kayıtlara geçti. Uzaktan eleştirmek yerine konuya müdahil olup, kanaatlerini paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.  Tarım topraklarımızın miras yoluyla bölünmesini gelin birlikte engelleyelim. 

HAYVAN ÜRETİCİLERİNE MÜJDE

Gerek süt gerekse et mamüllerinde atılacak adamlarda çok önemli sınavlar veriyorsunuz. Dün akşam Ziraat Bankası ile görüştüm. Ziraat Bankamız çiftçiyle kredide alışmışın dışında bir dayanışmayı sürdürecek. Hayvan ithali yapmayalım istiyoruz. Bu konuda atılmış çok önemli kararlarımız var. İnşallah Anadolu, ana olarak görevini yerine getirecektir.

Hayatımızın her alanında teknoloji devriminin olumlu ya da olumsuz yansımalarına şahit oluyoruz. 

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KOLLARINI KIRDIK

Terör örgütü ormanları yaktı. Onlar sakallarımızı keserken biz de onların kollarını kırdık. 11 Kasım'da tüm Türkiye'de 11 milyon fidan diktik. 

CHP ÇAMUR ATMAYA KALKTI REZİL OLDU

Ana muhalefet partisi CHP Kasım ayında fidan mı dikilir diye yaptığımız işe çamur atmaya kalktılar. Cehaletleri ortaya çıkınca da 11 milyon fidanın 9 milyonu kurur diye işi pişkinliğe vurdular. 

GIDA KAYBI VE İSRAF İÇİN TEDBİR ALIYORUZ

Kırmızı et sektöründe küçük baş hayvan tüketimini özendirerek pazar payını arttıracağız. Tohumdan sofraya tüm üretim sisteminde tedbirler alacağız. Gıda kaybı ve israfını önlemeye yönelik yeni tedbirler getiriyoruz. 1000 köye 1000 tıbbi aromatik bahçe kurulmasını planlıyoruz. 

 

 

YORUMLAR 13
  • Hasan bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Yem gübre mazot ucuz lamasi gerekiyor benin arazim yok başka sindan kira ekiyorum destekler zengin lere zengin lik katıyor
    Cevapla
  • Önce vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    İnadına değil ölümüne Erdoğan!!!
    Cevapla
  • Kerim 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet memurlarının tamamına eşit bir şekilde ek gösterge istiyoruz. Öğretmenlere değil tüm memurlara. Ayrım olacaksa üniversite mezunu veya lise mezunu olarak yapılmalı.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Koyluye desdek verilsin hayvancilik icin yalniz teminat istenmesin koyluye el attin
    Cevapla
  • ben tek siz hepiniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hükümetinizden ve devletimizden. gerçek manada çözümler üretmek ve ülkemizi kalkındırmak için çaba harcıyorsunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek