İşte Muharrem İnce'nin bahsettiği tatil pozu

Muharrem İnce’nin ‘teknede tatil yapan çete’ iddiası ile ilgili yeni detaylara ulaşıldı. Muharrem İnce karşıtlığıyla bilinen çok sayıda CHP’li kurmayın, geçtiğimiz yaz Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde sık sık bir araya geldiği ortaya çıktı.

İşte Muharrem İnce'nin bahsettiği tatil pozu
İşte Muharrem İnce'nin bahsettiği tatil pozu
GİRİŞ 26.11.2019 09:33 GÜNCELLEME 26.11.2019 09:40
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

İddialara göre Tuncay Özkan, haziran ayında üç aylığına kiralanan ve kendisine tahsis edilen Marmaris’teki villada sezon boyunca defalarca konakladı. Özkan, bu dönem içerisinde, grup başkanvekilleri Engin Özkoç ile Engin Altay ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’un da aralarında bulunduğu çok sayıda partili kurmayıyla bir araya geldi.  

KONGRE SÜRECİ PLANLANDI 

24 Temmuz’da da bir işadamının Engin Özkoç’a tahsis ettiği yat, Selimiye’ye demir attı. Burada da İnce’nin bahsettiği tekne buluşması gerçekleşti. Buluşmalarda, CHP’nin kongre sürecine ilişkin hesapların da yapıldığı ileri sürüldü. Tuncay Özkan ve Engin Özkoç, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı da ziyaret etti. ‘Tatil’ buluşmalarına katıldığı iddia edilen Engin Altay ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Marmaris’teki etkinliklere de katıldı. 

 

 

Muharrem İnce’ye yakınlığıyla bilinen Marmaris’in bir önceki dönem Belediye Başkanı Ali Acar, 31 Mart yerel seçimleri öncesi aday gösterilmeyişini “Birtakım çıkar çeteleri listelerde oynama yaptı” diye tepki göstermişti. Ali Acar, CHP’den aday gösterilmesini engelleyenler arasında Tuncay Özkan’ın olduğunu söylemişti.

BİRLİKTE ÇEKTİRDİKLERİ FOTOĞRAFI UNUTTULAR 

Tuncay Özkan  “Ne Çeşme’de bir görüşme ne de böyle bir tatil gerçekleşmiştir. Bu tetikçilerin uydurmasıdır” dedi. Özkoç da yaptığı açıklamada “Muharrem İnce, 7/24 TV programlarından ayrılmamakta, ortaya çeşitli dedikodular atarak yandaş medyaya adımızı, partimizi malzeme yapmakta, yaralamaktadır. Kanıtın varsa konuş, yoksa sus! İnce, dedikodun tamamen yalandır. Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin!” dedi. Bülent Kuşoğlu ise geçen sene hiç tatile gitmedim” açıklamasında bulundu.

ÖZTRAK’TAN TATİL AÇIKLAMASI: ZAN ALTINDA KALANLAR CEVAP VERECEK 

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, ‘Beştepe’ye giden CHP’li’ iddialarına ilişkin, açıklamalarda bulundu. Öztrak, Tuncay Özkan, Engin Özkoç, Oğuz Kaan Salıcı ve Bülent Kuşoğlu isimleriyle ilgili, “Zan altındaki arkadaşlar açıklama yapacak” dedi. 

Akşam

YORUMLAR 35
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanımız, esed ile niye görüşmüyor diye baskı yapan CHP liler ve o zihniyettekiler acaba kendi cumhurbaşkanlarıyla niye görüşmüyorlar, kendileri görüşmedikleri gibi sanki cumhurbaşkanıyla görüşmek çok kötü bir şeymiş gibi bir baskıyı niye oluşturuyorlar. bu ülkede askerler dahi bir yerden bir yere nakledilirken zırhlı personel taşıyıcılar ile toplu halde ancak nakledilebiliyordu. istanbulda polisin giremediği semtler vardı. şimdi öyle bir şey varmı. evet ekonomik sıkıntılar olabilir ama bir çoğunun yedi göbek torunlarına yetecek serveti onlardan da ağlayanlar var biraz el insaf.
    Cevapla
  • Hale 4 yıl önce Şikayet Et
    rezil kılıdaroğlunuı istemiyoruz partide
    Cevapla
  • rahatsız adam 4 yıl önce Şikayet Et
    fotoğraf mı ne fotografı hangi fotoğraf kim dedi ya,millet aç aç sen fotoğraf diyorsun :) hani fotoğraf, bu mu? montaj ya bu komplo kurmuşlar canım :)
    Cevapla
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 4 yıl önce Şikayet Et
    Alkol aldilarsa hatirlamamalari normal. Chpnin kafasi herzaman oldugu gibi bir milyon.
    Cevapla
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki alkol alacaklar su icip zehirlensinlermi dimi yani.
    Cevapla
  • Karadenizli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bedava tiyatro iyi geldi,,ikinci bölümü ne zaman çakacak haberimiz olsun böyle devam edin hahahahaha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar