AK Parti'den Ali Babacan açıklaması: Dikkate değer bulmadık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 27.11.2019 13:18 GÜNCELLEME 27.11.2019 14:10
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Ünal'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

 

 

"HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDİ"

Siyasi girişimler olabilir. Ama Türk siyasi tarihine baktığınızda hem istikrarlı hem iktidara geldikten sonra Türkiye'nin en temel sorularını çözmüş, terör sorununu çözme konusuna yaklaşmış bir siyasi hareketten bahsediyoruz. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle trenden inenler oldu. Hangi argümanları ortaya koyduklarını gördük. Açıklamalarında dikkate değer yeni bir şey bulmak mümkün değil. Türkiye'nin değişken dünyanın sabit olduğunu düşünüyorlar. 15 Temmuz'a, teröre hiç değinmeyeceksiniz, AB'de ortaya çıkan değişmelere değinmeyeceksiniz, bölge okuması yapmayacaksınız, dış politikaya dair yeni bir şey söylemeyeceksiniz yeni bir dil geliştirdiğinizi söyleyeceksiniz, böyle bir şey yok.

"DİKKATE DEĞER BİR ŞEY DEĞİL"

 

 

Türkiye'nin bölgesinde olanlar sorulduğu zaman Esed, Sisi sorulduğunda FETÖ sorulduğunda hiç bir cevap vermeyeceksiniz. Bir akademisyenin de çıkıp konuşabileceği günü geçmiş neoliberal tezleri savunacaksınız. Bizim açımızdan dikkate değer bir şey değil. AK Parti olarak çizgimizde devam ediyoruz. Konuşmamızı gerektiren bir konu olarak görmüyorum bunu.

YORUMLAR 75
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    gülmeden geçemedim,Babacan 300 bin oy alsın Muharrem İnce gibi Taksimde yakarım.adamın duruşunda,konuşmasında liderlik vasfı koskocaman bir sıfır.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    batının desteği ile muhafazakar yapısından faydalanılarak iktidar adayı olabilecek en güçlü rakip olacağını tahmin ediyorum. halkımızın chp ye itibar etmediği ve iktidara gelmesi zor olduğundan ön plana çıkarılma ve ciddi rakip olma ihtimali yüksek.
    Cevapla
  • 6363 4 yıl önce Şikayet Et
    komşu ülkeler ateş içinde suriye ırak iran iç savaş içindeler Çok dikatli hareket etmeliyiz. Yeni parti hayalci leri başkasının gazına gelmeyin
    Cevapla
  • gül 4 yıl önce Şikayet Et
    dikkate değer
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru özetlemiş Mahir bey. Teşekkürler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?