Bakan Soylu'dan ByLock açıklaması: 1387'si kamuda çalışıyor

İçişleri Bakanı Soylu: "ByLock konusunda yaptığımız çalışmalarla, daha önce kullanıcısı tespit edilememiş 25 bin 149 ID'nin kullanıcısı tespit edilmiş, 1387’si kamuda aktif görevde olan 7 bin 694 şahıs belirlenmiş ve ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına bildirilmiştir."

GİRİŞ 30.11.2019 10:20 GÜNCELLEME 30.11.2019 11:51
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ByLock kullanıcısı şahıslarla ilgili yeni bilgileri açıkladı:

 

 

"ByLock konusunda yaptığımız çalışmalarla, daha önce kullanıcısı tespit edilememiş 25 bin 149 ID'nin kullanıcısı tespit edilmiş, 1387’si kamuda aktif görevde olan 7 bin 694 şahıs belirlenmiş ve ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına bildirilmiştir.

"679'U KAMUDA AKTİF GÖREVDE"

 

 

"ByLock kullanıcısı olmayan ancak ByLock kullanıcısı şahıslar arasındaki mesaj ve mail içeriklerinden örgütle irtibat ve iltisaklı olduğu belirlenen, 679’u kamuda halen görevde 2 bin 341 kişi tespit edilerek bilgiler yine ilgili Cumhuriyet başsavcılıkları ile paylaşılmıştır."

'TEK DAL SİGARA' UYARISI

Tek dal sigara satışlarını da bilhassa okul çevrelerinde daha sıkı takip etme konusunda, hem öğretmenlerimiz, hem anne babaların dikkatini bir kere daha çekmek isterim.

Bir kötülüğün en kötü hali ucuzladığı halidir. Zararlı bir maddeye ulaşmak ucuzluyorsa bizim orada çok daha üst bir takibimiz olmalıdır. Hem arkadaşlarımızın hem de tüm vatandaşlarımızın hem de tüm velilerin bu konuda dikkatini rica ediyorum.

Özellikle okul çevresindeki esnaflar bu çocukları zararlı alışkanlıklara düşürmek isteyenlere müsaade etmeyin, bunlara aracılık etmeyin. Dükkandan içeriye kafalarımızı bir sokup; özellikle okul çevrelerinde varlığımızı onlara hissettirmeliyiz."

YORUMLAR 57
  • Nesrin Kurnaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Bakan; bunlarin isimleri ve calistiklari kurumlarin isimleri de aciklansin lutfen. Cunku bilmek bizimde hakkimiz ve gun yuzune ciksin kimin ne oldugu ve neye kime hizmet ettigi, degil mi?
    Cevapla
  • Abdülhamit Han 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanımız çalışmalarınızı gönülden destekliyoruz , baylok kullanıcısı daha önce atılmış ve şu an vali yardımcısı olan bir şahıs var ,ona da kanunsal gereği yapmanızı bekliyoruz
    Cevapla
  • Guaidoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya elimine edin veya sülalesi ile beraber sürün. Avrupa bunlari seve seve alir. Ne bitmez insan düsmani var Bu memlekette. Benim dedim olmazsa batsin mantigi. Arkadas bunlar anarsistten daha tehlikeli Hatta en azili teröristten.
    Cevapla
  • nüren 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan bu taşerondan kadroya geçenler perişan buna çare blun vallahi taşeronda daha iyiydik
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet kurumlarında özellikle okullarda bunlara mağdur edebiyatından para yardımı bile toplanıyor Malesef önlem alınmassa zor günler bekliyor Allah devletimize yardım etsin bu hainler halen güçlüler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız