İnsanlık dışı ceza veren veren İpekçi talimatının arkasındaymış

AK Partili Güngören Belediyesi'nde yaşanan insanlık dışı ceza nedeniyle istifa eden belediye başkanı Veysel İpekçi, kendisine operasyon yapıldığını söyledi.

İnsanlık dışı ceza veren veren İpekçi talimatının arkasındaymış
İnsanlık dışı ceza veren veren İpekçi talimatının arkasındaymış
GİRİŞ 09.12.2019 11:16 GÜNCELLEME 09.12.2019 11:19

AK Parti'li Güngören Belediyesi'nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, bir çalışanına kendisini gördüğünde selam vermediği ve ayağa kalkmadığı gerekçesiyle tuvalet cezası vermişti.

 

 

Aldığı tepkilerden sonra istifasını duyuran İpekçi, şimdi de olayın yanlış aksettirildiğini iddia eden 9 dakikalık video yayınladı.

YENİ SİSTEM KURACAKMIŞ

 

 

İpekçi, açıklamasında özetle; komünizm ve kapitalizme alternatif bir ekonomik model oluşturdukları için dış güçlere hedef olduklarını öne sürdü.

"KAPİTALİZM VE KOMÜNİZME ALTERNATİF YENİ MODEL" DİYE BİR ŞEYLER SÖYLEDİ

"Genel olarak söylemek istediğim şudur ki kapitalizm, komünizm, bizim getirmiş olduğumuz kooperatiflerle beraber halkın ortak edilerek, ortaklık modeli… Halka anlatılması modelini geliştirmek için geldik. Aynı şekilde bizler bugün bir teoride olan bugün kooperatifte uyguladığımız sistemi Güngören Belediyesi'nde gündeme getireceğimiz bir zamanda bu olay gündeme getirildi. Ve anlamsız bir şekilde tüm Türkiye'ye yayıldı.

"TALİMATIMIN ARKASINDAYIM"

"Ben amir olarak verdiğim talimatın arkasındayım." diyen İpekçi "Hata yapmış olabilirim ama hatamın bütün kamuoyuna yansıtılmasını benim vicdansız birisi olduğuma dair iddiaları kamuoyunun vicdanını bırakıyorum." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı